21-daagse camperreis Dwars door Frankrijk

Het beste van Frankrijk in een reis

€ 879 p.p. i
Exclusief: alle transfers

Vanuit Amsterdam vertrek je met de trein richting Parijs. Wat heerlijk, in iets meer dan drie uurtjes sta je al uitgerust en ontspannen in de hoofdstad van Frankrijk. Even inchecken in je hotel en je koffers in je kamer zetten en tijd om de rest van de dag de stad van de liefde te ontdekken. Haal een lekker baquette of een paar macarons en struin vanaf de Arc de Triomphe over de Champs-Élysées richting een van de grootste musea ter wereld, het Louvre en verder richting de Notre-Dame. Wandel verder langs de Seine richting de Eiffeltoren en maak een ritje naar de top van de bekendste highlight van de stad. Op de derde dag haal je de camper pas op dus je hebt nog een dag om te genieten van de stad. 

 

Deze camperreis door Frankrijk geeft je een goede indruk van het Franse leven. Leven als god in Frankrijk, zo ga jij deze reis beleven. Je bezoekt pittoreske dorpjes, kastelen en daarnast ga je genieten van de strand welke Zuid-Frankrijk rijk is. In deze reis combineer je steden met natuur en strand. Een ideale verdeling van je camperreis door Frankrijk. Waan je honderden jaren terug in de tijd door rond te wandelen in het gigantische kasteel van Versailles en vergeet ook niet te genieten van de ' rich and famous' Cannes, Saint-Tropez en Monaco. 

 

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen