Avontuurlijk Zuid-Afrika met campingpakket

Het land van de Big Five

Zebra in Mlilwane | Travelhome Campervakanties
  • Inclusief 22 campingovernachtingen
€ 3.259 p.p.

Zuid-Afrika is zonder twijfel een fantastische camperbestemming, maar we kunnen ons voorstellen dat er voor deze bestemming net iets meer behoefde is aan vastigheid. Daarom hebben wij deze 27-daagse camperreis mét campingpakket samengesteld. Zo verken je Zuid-Afrika toch in alle vrijheid, weet je zeker dat je de mooiste plekjes bezoekt en dat je op het einde van de dag een fijne plaats op de camping hebt. 

 

Je vliegt met KLM rechtstreeks naar Johannesburg waar je na een hotelovernachting jouw camper gaat ophalen. De route die je gaat rijden is al deels voor je uitgestippeld want alle campings zijn voor je gereserveerd. In het tourbook dat je ontvangt staat uitgeschreven wat je onderweg allemaal kunt zien en doen en waar je op het einde van de dag gaat overnachten. Natuurlijk worden de prachtige wildparken zoals Krüger National Park, Hluhluwe en Tsitsikamma National Park niet overgeslagen. Wie weet spot jij onderweg wel the Big Five en sta jij in één dag oog in oog met een neushoorn, leeuw, luipaard, olifant en buffel. Een ervaring om nooit te vergeten! Bij Addo Elephant Park ga je 's ochtends of 's avonds naar de waterhole om een olifant in haar natuurlijke omgeving te bewonderen. In Oudtshoorn bezoek je een indrukwekkend grottenstelsel. Tijdens de reis wordt de Savanne afgewisseld met prachtige inheemse bosgebieden, watervallen en gezellige kuststadjes waar je heerlijk kunt relaxen op de mooiste stranden. 

 

Aan het einde van jouw camperreis lever je de camper in Kaapstad in. Kaapstad is een ontzettend leuke stad om te verblijven. De retourvlucht naar huis vertrekt pas 's avonds laat en met twee hotelovernachtingen heb je genoeg tijd om deze veelzijdige stad te bezoeken. Ga met de kabelbaan naar de Tafelberg, geniet van een ongelooflijk panoramisch uitzicht en zie de levendige stad onder je bruisen. Wandel langs de felgekleurde huisje in de wijk Bo-Kaap en bezoek Robbeneiland om meer te leren over de apartheid, een belangrijk en indrukwekkend stukje Zuid-Afrikaanse geschiedenis.

 

Op dag 26 van jouw 27-daagse camperreis door Zuid-Afrika vlieg je met KLM vanuit Kaapstad rechtstreeks terug naar Amsterdam, waar je de volgende dag aankomt.

 

Eenmaal thuis droom je weer helemaal weg als je terug denkt aan deze ongelooflijke reis. Met veel plezier vertel je hierover aan je vrienden en familie, want zo herbeleef je het steeds weer een beetje opnieuw. 

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN