Baie mooi Zuid-Afrika

Van Kaapstad naar Johannesburg

  • Enkele reis van Kaapstad naar Johannesburg
  • Rechtstreekse vluchten met KLM
  • Verblijf van 3 nachten in Kaapstad
€ 2.169 p.p. i

Exclusief: kosten enkele reis 4990 ZAR, transfers, evt. verhoging in luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen, Gauteng Province Road tax ZAR800 + admin. kosten 100ZAR

BAIE MOOI 
Van Kaapstad naar Johannesburg

 

Tijdens deze prachtige camperreis leer je Zuid-Afrika op een bijzondere manier kennen. Dit land zit barstenvol avontuur! Breng een bezoek aan de prachtige natuurparken en de reservaten en ontmoet de Big Five van dichtbij.

 

Kaapstad mag zichzelf zonder twijfel rekenen tot een van de mooiste steden ter wereld. De stad bevindt zich te midden van een schiereiland aan de bijzondere Tafelbaai en aan de voet van de immense Tafelberg. In de stad is veel te zien en beleven. Zo kun je het Greenpoint Stadium Visitor Centre bezoeken, de Tafelberg bekijken of beklimmen, een bezoekje brengen aan Robbeneiland, ontspannen aan het strand en nog heel veel meer. Tijdens drie hotelovernachtingen heb je alle tijd om deze bijzondere stad te leren kennen. 

 

Op dag vier van je reis haal je je huis op wielen op bij BOBO Campers. Je camperreis gaat nu echt beginnen! Doorkruis het prachtige Zuid-Afrika en houd onderweg je ogen open voor wild. Wie weet spot jij een olifant, leeuw, luipaard, neushoorn of buffel. Naast de Big Five staat Zuid-Afika bekend om de adembenemende natuur en de diversiteit aan bijzondere landschappen. 


Je reis eindigt in Johannesburg, het kloppend hart van Zuid-Afrika. Deze stad zit vol leven! Omdat je pas laat op de avond terugvliegt naar Amsterdam, heb je tijd om het Old Fort Prison Complex waar Gandhi heeft vastgezeten, te bezichtigen. Of ga voor een bezoek aan het beroemde Constitution Hill! Liever een dag langer in Johannesburg blijven? Geef dit aan in het opmerkingenveld van je boeking, dan berekenen wij graag wat een extra hotelovernachting kost. 


Reisinspiratie opdoen? Onze collega Tabitha ging je voor op road trip door Zuid-Afrika.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen