Baie mooi Zuid-Afrika

Van Kaapstad naar Johannesburg

  • Enkele reis van Kaapstad naar Johannesburg
  • Rechtstreekse vluchten met KLM
  • Verblijf van 3 nachten in Kaapstad
€ 2.139 p.p. i

Exclusief: kosten enkele reis 4990 ZAR, transfers, evt. verhoging in luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen, Gauteng Province Road tax ZAR800 + admin. kosten 100ZAR

Tijdens deze prachtige camperreis leer je Zuid-Afrika op een bijzondere manier kennen. Dit land zit barstenvol avontuur! Breng een bezoek aan de prachtige natuurparken en de reservaten en ontmoet de Big Five van dichtbij.

Op je eerste dag vlieg je van Amsterdam naar Kaapstad. Kaapstad mag zichzelf zonder twijfel rekenen tot een van de mooiste steden ter wereld! De stad bevindt zich te midden van een schiereiland aan de bijzonder mooie tafelbaai en aan de voet van de immense tafelberg. In de stad is veel te zien en beleven. Zo kun je het Greenpoint Stadium Visitor Centre bezoeken, de Tafelberg bekijken en beklimmen, een bezoekje brengen aan Robbeneiland, ontspannen aan het strand en nog heel veel meer. Hier zal je de eerste drie nachten verblijven in een hotel.

 

Op dag 4 kun je de camper ophalen bij BOBO Campers, vanaf nu kan je camperreis echt beginnen. Na Kaapstad doorkruis je het prachtige land van Zuid-Afrika. Tijdens deze reis spot je gegarandeerd wild! Naast de Big Five staat Zuid-Afika ook bekend om de natuur en de wonderschone diversiteit aan landschappen. 


Je reis eindigt in Johannesburg, het kloppend hart van Zuid-Afrika, deze stad zit vol leven. Omdat je vlucht pas laat op de avond teruggaat kan je het Constitution Hill of het Old Fort Prison Complex waar Gandhi heeft vastgezeten bezoeken. 

 

De vlucht terug naar Amsterdam is pas laat op de avond, indien je liever na het inleveren van de camper nog een hotel wenst. Geef dit aan in het opmerkingenveld, wij berekenen graag de toeslag voor je.


Kijk voor meer reisinspiratie naar het reisverslag van onze collega Tabitha!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen