Baie mooi Zuid-Afrika

Van Johannesburg naar Kaapstad

  • Enkele reis van Johannesburg naar Kaapstad
  • Rechtstreekse vluchten met KLM
  • Verblijf van 3 nachten in Kaapstad

Tijdens deze prachtige camperreis leer je Zuid-Afrika op een bijzondere manier kennen. Dit land zit barstenvol avontuur! Breng een bezoek aan de prachtige natuurparken en de reservaten en ontmoet de Big Five van dichtbij.

Op je eerste dag vlieg je van Amsterdam naar Johannesburg, het kloppend hart van Zuid-Afrika, deze stad zit vol leven. Bekijk Constitution Hill of bezoek de gevangenis Old Fort Prison Complex waar Gandhi heeft vastgezeten. Op dag 2 kun je de camper ophalen bij BOBO Campers, vanaf nu kan je camperreis echt beginnen. Na Johannesburg doorkruis je het prachtige land van Zuid-Afrika. Tijdens deze reis spot je gegarandeerd wild! Naast de Big Five staat Zuid-Afika ook bekend om de natuur en de wonderschone diversiteit aan landschappen. 

Je reis eindigt in de bruisende stad Kaapstad. Kaapstad mag zichzelf zonder twijfel rekenen tot een van de mooiste steden ter wereld! De stad bevindt zich te midden van een schiereiland aan de bijzonder mooie tafelbaai en aan de voet van de immense tafelberg. In de stad is veel te zien en beleven. Zo kun je het Greenpoint Stadium Visitor Centre bezoeken, de Tafelberg bekijken en beklimmen, een bezoekje brengen aan Robbeneiland, ontspannen aan het strand en nog heel veel meer. Hier zal je de laatste drie nachten verblijven in een hotel. Je kunt hier natuurlijk ook lekker uitrusten na alle indrukken die je hebt verkregen tijdens je campereis.

Helaas is het einde van je reis aangebroken, na het inleveren van de camper is het weer tijd om naar de luchthaven te gaan voor je terugvlucht naar Amsterdam.  

Kijk voor meer reisinspiratie naar het reisverslag van onze collega Tabitha!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen