Camper & Cruise: West-Canada en Alaska

De populairste camper & cruise reis

Ms Koningsdam in Vancouver | Credit: Holland America Line
€ 3.089 p.p.

CAMPER & CRUISE: WEST-CANADA EN ALASKA
Onze meest gekozen camper & cruise combinatie

 

Deze camper & cruise reis is de perfecte combinatie. Met je eigen camper reis je door de overweldigende natuurparken van West-Canada. Aan weerszijden torenen de bergtoppen hoog boven je uit terwijl je over de Icefields Parkway rijdt en stopt op de mooiste plekken. Wandelingen langs Moraine Lake, Lake Louise en de Athabasca Falls, met een helikopter over de besneeuwde bergtoppen vliegen, met de gondel naar de bergtoppen boven Banff en per boot over Maligne Lake naar het prachtige Spirit Island.

 

Verder door de glooiende velden in de Kananaskis richting bergdorp Whistler en door naar Vancouver. Hier lever je de camper in en verblijf je twee nachten in een hotel zodat je de tijd hebt om Vancouver te verkennen. Fiets een rondje door Stanley Park, wandel naar de iconische stoomklok in Gastown en stap op een hop-on hop-off bus om de hoogtepunten van de stad te ontdekken.

 

Daarna is het tijd om aan boord te gaan van de Koningsdam van Holland America Line voor een onvergetelijke cruise naar Alaska. Vaar door de indrukwekkende Inside Passage voor je een dag later uitkijkt op hoge bergwanden met gletsjers op de toppen wanneer je naar Tracy Arm vaart. Via Juneau en Skagway vaar je naar Glacier Bay waar je luistert naar het krakende ijs, de schreeuwende meeuwen en de spetters van het water wanneer de staart van een walvis op het wateroppervlak slaat.

 

Tot slot leer je meer over de inheemse bevolking in Ketchikan voor je, via nog een cruise door de Inside Passage, weer terugvaart naar Vancouver.

 

Een reis vol diversiteit, volop natuur en dierenleven en ook heerlijk genieten van de luxe aan boord van het cruiseschip. Volledig ontspannen vlieg je met een rugzak vol herinneringen terug naar Nederland.

 

Cruiseschema:

21 september - Vertrek Vancouver - 16.00

22 september - Cruise door de Inside Passage

23 september - Tracy Arm Inlet - 09.00 - 09.30

23 september - Juneau - 13.00 - 22.00

24 september - Skagway - 07.00 - 20.00

25 september - Glacier Bay - 07.00 - 16.00 (alleen varen)

26 september - Ketchikan - 11.00 - 19.00

27 september - Cruise door de Inside Passage

28 september - Aankomst Vancouver - 07.00

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen