Camperreis vanuit München naar Italië, Kroatië en Oostenrijk

Vanuit Amsterdam vertrek je met de trein richting München. Wat heerlijk, in iets meer dan zes uurtjes sta je al uitgerust en ontspannen in de authentieke stad München. Even inchecken in je hotel en je koffers in je kamer zetten en tijd om de rest van de dag de stad te ontdekken. Plof neer op een terrasje om te genieten van de Duitse specialiteiten. De bevolking van München zijn echte levensgenieters, je komt hier dan ook veel biergartens tegen.

 

 

Om cultuur op te doen ben je in München ook op het juiste adres, bezoek Münchner Residenz, het grote stadspaleis van de hertog van Beieren. Of loop richting Frauenkirche de grootste kerk van München en door haar rode baksteen ook een opvallende verschijning. Op de derde dag haal je de camper pas en gaat de camperreis beginnen. 

 

Deze camperreis laat je in een rustig tempo kennismaken met enkele van de mooiste plekjes van zuidelijk Europa. Na het ophalen van de camper ga je eerst wat verder Duitsland in voor je de grens oversteekt naar Italië. Hier breng je enkele dagen door aan het Gardameer waar je ook een uitstapje kunt doen naar de romantische stad Verona. Vanuit het Gardameer zal de reis zich verder vervolgen richting Venetië en Kroatië. In Kroatië bezoek je stranden, een eiland en natuurlijk de indrukwekkende Plitvicemeren. 

 

Via Zagreb en Slovenië ga je naar Oostenrijk waar je prachtige wandelingen kunt gaan maken in de bergen van Hohe Tauern.Vanuit Oostenrijk ga je weer richting München en zit de camperreis er helaas weer op. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen