Campervakantie Hanzesteden natuurparken en de Oostzee

Ontdek verassend Noordoost-Duitsland

Tijdens deze camperreis ontdek je een verrassend mooi deel van Duitsland. Een combinatie van oude Hanzesteden met prachtige natuurparken en lekker ontspannen aan het strand. Je ontdekt kleine dorpjes en mondaine badplaatsen, struint door kleine straatjes van steden en dorpen, maakt prachtige wandelingen en ziet een grote diversiteit aan natuur.

 

 

Je reis begint met een treinreis van Nederland naar Hamburg waar je 2 nachten in een hotel verblijft. Hierna haal je de camper op en bezoekt nog Hanzesteden Lübeck en Wismar voor je een dagje aan het strand van Warnemünde doorbrengt. 

 

Vanaf nu ga je meer de natuur in, naar Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft, een belangrijk broedgebied voor (kraan)vogels waar je boottochten kunt maken over de lagunes. Daarna reis je verder naar het eiland Rügen met zijn mondaine badplaatsen en prachtige natuur. De witte krijtsteenrotsen bij het Nationaal Park Jasmund zullen een blijvende indruk achterlaten. 

 

Via nog meer natuur en water in Müritz en Schaalsee reis je uiteindelijk weer terug naar Hamburg. Hier lever je de camper in en stap je weer op de trein naar Nederland. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen