Campervakantie Hanzesteden natuurparken en de Oostzee

Ontdek verassend Noordoost-Duitsland

Verken dit mooie deel van Duitsland op jouw eigen tempo tijdens deze camperreis. Een ideale combinatie van historische Hanzesteden, schitterende natuurparken en ontspanning aan het strand. Trek door schilderachtige dorpjes, strijk neer in levendige badplaatsen, verken charmante straatjes en maak adembenemende wandelingen in diverse natuurgebieden.

Je avontuur begint met een vlucht vanuit Nederland naar Hamburg, waar je jouw camper ophaalt en direct op pad kunt gaan. Bezoek de indrukwekkende Hanzesteden Lübeck en Wismar voordat je geniet van een ontspannen dag op het strand van Warnemünde.

Vervolgens leidt de route je dieper de natuur in, naar het Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft. Dit gebied is een belangrijk broedgebied voor vogels en biedt geweldige mogelijkheden voor boottochten langs de lagunes. Daarna reis je verder naar het betoverende eiland Rügen, dat bekend staat om zijn elegante badplaatsen en adembenemende natuur. Mis vooral de witte krijtsteenrotsen van het Nationaal Park Jasmund niet, een hoogtepunt tijdens deze camperreis.

Je vervolgt jouw camperavontuur langs prachtige natuur en waterrijke gebieden, zoals Müritz en Schaalsee, voordat je uiteindelijk terugkeert naar Hamburg. Hier lever je de camper in en maak je de terugvlucht naar Nederland.

Deze camperreis geeft je de ultieme vrijheid om op eigen gelegenheid te reizen en te genieten van de diverse landschappen en culturele hoogtepunten. Profiteer van het comfort en gemak van jouw eigen camper terwijl je de charme van de Hanzesteden ontdekt, de prachtige natuurparken verkent en ontspant op de stranden. Dit wordt een avontuurlijke reis vol ontdekkingen en onvergetelijke momenten voor jou en jouw campergezelschap!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Exclusief: alle transfers
Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen