Ontdek het authentieke Portugal

Havenstadjes, zandstranden, bergdorpjes en natuurgebieden

ONTDEK HET AUTHENTIEKE PORTUGAL

 

Portugal is een geweldige bestemming om met de camper te ontdekken. Het meest zuidwestelijke land van Europa is een plek van prachtige contrasten en diversiteit. Je vindt er een rijke geschiedenis, prachtige zandstranden, torenhoge bergen, een schitterende kustlijn, authentieke dorpjes en een heerlijke gastronomie. Die bestaat uit veel vers gevangen vis, zoetigheden en natuurlijk wijn. Need we say more? Portugal is een land dat voor ieder te bieden heeft wat wils.

Deze reis start in de hoofdstad van Portugal: Lissabon. Hier verblijf je twee nachten in een hotel in de buurt van het centrum van de stad. Breng een bezoek aan de historische binnenstad en schilderachtige oude wijk Alfama en vergeet niet om een ritje in de beroemde tram 28 te maken. Rijd via de smalle straatjes over steile hellingen en doorkruis geweldige historische wijken zoals Mouraira en Estrela.

 

Na je bezoek aan Lissabon begint jouw camperreis door het zonnige zuiden. Bezoek het eeuwenoud dorpje Caldas Da Rainha, drink een glaasje Port in de authentieke stad Porto en struin door de universiteitsstad Coimbra. Eet vis in de diverse havenstadjes en vissersdorpjes en kom helemaal tot rust aan de prachtige stranden van de Algarve.

Op de twintigste dag van je reis lever je je camper weer in bij de verhuurder. Heb je een late terugvlucht? Dan kun je nog een laatste bezoek brengen aan het centrum van Lissabon voordat je aan boord stapt van het vliegtuig naar Amsterdam. Je vakantie goed afsluiten doe je met een 'Pastéi de Nata' op een terras. Deze lokale lekkernij doet het goed in combinatie met een heerlijk kopje koffie!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen