Killarney

Dit stadje is vernoemd naar de gelijknamige stad Killarney in Ierland. Killarney ligt in de provincie Ontario aan het gigantische Lake Huron. Rondom dit meer zijn vele prachtige (schier-)eilanden, natuurparken en prachtige kustlijnen te ontdekken. In en nabij Killarney zijn prachtige natuurgebieden te bezoeken en bewandelen. Neem een tour of huur een fiets of kano en bekijk de parken vanuit een ander perspectief!

BEZIENSWAARDIGHEDEN KILLARNEY 

Vlak bij de stad Killarney ligt het Killarney Provincial Park, hier maak je prachtige wandelingen en kun je genieten van de natuur. Wandel bijvoorbeeld naar George Lake en maak een leuke wandeling langs de kustlijn. Of ga picknicken in de bossen. Hike naar de top van een berg en geniet van het prachtige uitzicht of ga op zoek naar wilde dieren. In het Killarney Provincial Park leven vossen, beren, bevers en meer! Bezoek de vuurtoren van dit provinciale park genaamd Killarney Northwest Lighthouse. Ga kanoën en bekijk de beverdammen van dichtbij, kortom, er is genoeg te doen in dit prachtige park!

Je kunt ook een boot huren en gaan varen bij Baie Fine. Ga lunchen of dineren op de boot en bekijk de adembenemende zonsondergang. Langs de kust kun je bevers tegenkomen die ijverig hun dammen aan het bouwen zijn, erg leuk om te zien! Leg je boot aan en ga een stukje wandelen door de ongerepte natuur, en geniet van de rust.

Wil je genieten van heerlijke visgerechten? Bezoek dan Philip Edward Island, hier vind je verschillende visrestaurants waar je kunt genieten van de lekkerste verse vis! Ga kanoën rondom dit eiland, hier zie je bijzondere roodbruine rotsformaties uit het meer omhoog steken.

JOUW CAMPERREIS DOOR OOST-CANADA 

Wil je een bezoek brengen aan Killarney? Begin jouw reis dan in Toronto. Combineer jouw bezoek aan Killarney met een bezoek aan Bruce Peninsula, Sauble Falls of Manitoulin Island.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties