Voorbereidingen

Door Sandra F. op 31 augustus 2015 17:39
De voorbereidingen zijn begonnen of moeten we niet zeggen, de voorpret wordt steeds realistischer? Voorbereiden begint al met dromen over en wanneer begint dat? Als je voor het eerst iemand hoort vertellen over Canada, je een film ziet, beren ziet en je je afvraagt of je die ooit eens in het echt gaat zien? Maar goed, het is nu 3 weken voor vertrek en ik ga alvast spulletjes klaarleggen! Wat hebben we er zin in!

Tofino Vancouver island

Door Sandra op 23 september 2015 3:48
Ja, we zijn nu 3 dagen onderweg en we hebben al ontzettend veel gezien! Wat een geweldig land. Na 10 uur vliegen was het zover, onze eerste stap in Canada. Je ruikt direct als je de aankomsthal uitloopt, de heerlijke geur van dennenhout. Na een korte rit naar het hotel, droppen we onze spullen en nemen de metro naar down town Vancouver. Je stapt midden in het centrum uit en krijgt direct een goed indruk van de stad,mals je er even doorheen wandelt. We eten lekker wat en dan vallen de ogen toch echt bijna dicht...snel terug naar het hotel en dan slapen.....
De volgende ochtend worden we opgehaald en worden we naar onze camper gebracht....we hebben een 4 wheel drive met daarop ons huisje! Het rijdt heerlijk en de ruimte is klein maar fijn. We rijden naar de Ferry en maken de overtocht naar Vancouver island. 
We vinden een mooie camping en slapen onze eerste nacht inons bedje voor de komende drie weken.
De volgende morgen rijden we voor het eerst door het prachtige landschap. Het is ook stralend weer. Dat nodigt uit voor een plons in het prachtige sproat lake. Wie had dat nog gedacht, zwemmen half september. En dat terwijl we al gemerkt hebben dat het 's nachts al behoorlijk koud is! 
De volgende dag rijden we door naar Tofino, dat is dus vandaag. We staan met onze camper aan het strand....ik hoor de golven achter me. ....en kruip zo lekker het bedje in!

Reacties

REAGEREN

Fam. Klein

CAMPERREIS IN WEST-CANADA

september 2015