12-daagse camperreis Whitehorse retour

"Wáár ga je heen?""Waar ligt dat?""Is dat Amerika? Of Canada?"En zelfs: "Veel plezier in Alaska!". Dat bevestigde wat ik eigenlijk al wist: de Yukon is een nog onontdekte bestemming. Een ongerepte wildernis in het noorden van Canada. Maar oh zo mooi, als ik de foto's moest geloven. 
Ik wist dan ook niet wat ik precies zou kunnen verwachten. Wat moet ik inpakken? Zou het er heel koud zijn in september? Ik kreeg het advies om alles in te pakken, van een korte broek tot thermokleding. En niet te chique, fleecevesten en bergschoenen zijn hier de norm, ook als je uit eten gaat hoor.
Dat er geen mobiel netwerk is op veel plekken daar moest ik (gehecht aan mijn telefoon én mama van twee jonge kids die niet mee gingen) wel even overheen stappen. Maar aan alles voelde ik: dit wordt een onvergetelijk avontuur. "
 
Reisexpert Simone maakte in september een onvergetelijkde camperreis door de wilde, ruige natuur van de Yukon. Een camperreis die haar heeft verrast met hoogtepunt na hoogtepunt, door een gebied nog niet helemaal ontdekt door het toerisme. Lees verder en ontdek waarom de Yukon helemaal anders is dan ieder ander gebied ter wereld én de harten steelt van vrijwel elke reiziger die er komt. De Yukon is voor de avonturiers, voor de rustzoekers, de natuurmensen en de pioniers. Een onvergetelijke ervaring.

 

 

periode: september 2019

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties