29-daagse camperreis Calgary - Juneau

De zussen Joke en Ria Rombouts beleefden van eind mei t/m eind juni hun droomreis. De reis begon in Canada. Ze haalden in Calgary de camper op. Hierna kon hun reis beginnen. Tijdens hun verblijf in Canada maakten de zussen vele leuke dingen mee. Zo maakten ze een gletsjertocht bij Columbia Ice Fields, bezochten ze de watervallen in Wells Gray Provincial Park en bezochten ze het historische Secwepemc Museum. De zussen verbleven 2 weken in Canada, hierna vertrokken ze richting hun neef Nico die samen met zijn vrouw Suzi in Alaska woont. Hier zagen de zussen mooie plekken, zo maakten ze een wandeling door het schitterende natuurgebied Mendenhall Wedlands en bezochten Juneau (de hoofdstad van Alaska).

Tijdens hun verblijf in Canada zagen Joke en Ria beren op de weg tijdens hun rit over de Highway 16. Daarnaast bezochten ze Mount Robson, met een hoogte van 3954 meter is dit de hoogste berg in de Rocky Mountains. Tijdens een tussenstop bij de Thunder River hebben ze mooie foto's kunnen maken. In Vancouver bekeken ze onder andere het centrum.

Vanuit Vancouver vlogen ze naar Whitehorse de hoofdstad van Yukon. Hier verbleven ze in een vakantiehuis en ze kregen een warm welkom van hun neef Nico en zijn vrouw. Na een paar leuke dagen in Whitehorse maakten ze een leuke boottocht naar Juneau, waar ze vele mooie dingen zagen.

Benieuwd naar de ervaringen van Joke en Ria? Lees dan snel het reisverslag en laat je inspireren!

 

periode: mei - juni 2016
afstand: 2277 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties