29-daagse camperreis Vancouver retour

Meneer en mevrouw Smit maakten van begin tot eind juni hun droomreis. Ze haalden hun camper op in Vancouver. Hierna kon de reis beginnen. Tijdens hun verblijf in Canada beleefden het stel veel leuke dingen zo maakten ze een wandeling door Vancouver om zo de stad te verkennen. Met een hop on-hop off bus zagen ze de bezienswaardigheden van Vancouver. Tijdens deze bijzondere reis  bezochten meneer en mevrouw Smit ook de steden Hope, Kelowna, Banff, Jasper, Lilloet en Whistler. In Hope genoten ze van de rust en de prachtige natuur. In Kelowna waren ze onder de indruk van de wijngaarden en fruitgaarden. Daarnaast gingen ze kajakken in Kelowna. In Banff kochten ze souvernirs voor thuis en ze genoten van deze stad. Via Icefield Parkway reden ze naar Jasper, onderweg stopte ze een aantal keer om mooie foto's te kunnen maken van de prachtige uitzichten langs deze weg. Via Blackpool Road 5 zagen ze fantastische landschappen langs de weg waar ze onder de indruk van waren. Zo zagen ze dichte bossen, veel meren en rivieren. In Whistler pakte ze een terrasje en ze zagen onder andere de ringen van de Olympische winterspelen van 2010.

Tijdens deze reis brachten ze ook een bezoek aan verschillende nationale parken zoals Banff National Park en Jasper National Park. In Banff National Park genoten ze enorm van de prachtige natuur. In Jasper National Park bezochten ze Maligne Lake, hier hadden ze een indrukwekkend uitzicht over het meer. Ook maakten ze een wandeling van 3 kilometer langs dit meer.

Maligne Lake is niet het enige meer dat meneer en mevrouw Smit zagen tijdens hun reis. Zo zagen ze ook Lake Minnewanka, hier maakten ze prachtige foto's en ze ontbeten op een rots aan het water. Met een ferry gingen ze naar Vancouver Island. Hier maakten ze een wandeling door de prachtige natuur en ze bezochten Campbell River. In Campbell River deden ze een wild safari waar ze onder andere zeeleeuwen en dolfijnen zagen. Dit zijn niet de enige dieren die ze tijdens de reis zijn tegengekomen. Zo zijn ze ook eekhoorns, zwarte beren langs de weg, veel berggeiten en witstaartherten tegengekomen.

Meneer en mevrouw Smit hebben veel beleefd tijdens deze reis, ben je benieuwd naar deze belevenissen? Lees dan snel dit reisverslag en laat je inspireren!

periode: Juni 2016

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties