Edmonton en de Rockies

Met deze reis bezoek je net weer een ander stukje van West-Canada. Na een verblijf van een aantal dagen in de sfeervolle stad Edmonton ga je op avontuur met jouw camper.

Met de camper rijd je via Whitecourt naar Jasper National Park waar je tevens het beginpunt van de Icefields Parkway vindt. Rijd dwars door de Rocky Mountains richting Banff National Park. Stop onderweg bij een van de vele mooie gletsjermeren, maak een prachtige wandeling door de immense bergen en geniet volop van de vele activiteiten die er worden aangeboden.

Vervolgens reis je verder richting het zuiden naar Waterton Park nabij de Amerikaanse grens.

Vanuit hier rijd je via de Badlands weer richting het noorden. In de Badlands wandel je over paden waar vroeger ooit de dinosauriers hebben gewandeld. Dit is niet voor niets een van de meest rijke vindplaatsen van dinosaurusfossielen.

Je sluit jouw camperreis af met een bezoekje aan Elk Island National Park welke bekend staat om de aanwezigheid van bizons en elanden.

Na een geweldige reis van 20 dagen is weer tijd om de camper in te leveren en het vliegtuig terug naar huis te nemen. Ongetwijfeld verlaat je dit prachtige gebied met mooie foto's en herinneringen.

21 dagen, ca. 2500 km
startpunt: Edmonton

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties