Over de route

Zie jij een camperreis door Cuba  wel zitten? Boek dan onze rondreis ‘Natuur in Cuba’ en ga op road trip langs tabaksvelden, koraalriffen en sneeuwwite stranden. Wij regelen de vluchten en de camper en jij bepaalt zelf je route en tempo.

 

Bang om iets te missen? Wij hebben een routesuggestie toegevoegd aan deze reis. Deze voorbeeldroute doet de belangrijkste highlights van Cuba aan. Lees snel verder om erachter te komen hoe een camperreis door het Caribisch gebied eruit kan zien!

Havana

U land op de luchthaven van Havana waar u de eerste nacht of eerste twee nachten verblijft in een hotel. Hier komt u tot rust en kunt u de volgende ochtend de camper ophalen.

Nadat u de camper heeft opgehaald heeft u de rest van de dag de tijd om Havana te ontdekken. Met een prachtige binnenstad die ook wel old Havana wordt genoemd en de grote buitengebieden van de stad is er genoeg te beleven. Van de prachtige architectuur in de binnenstad tot aan de grote winkels en winkelcentra in de buitengebieden van de stad.

Na deze twee dagen overnacht je bij een hotel in de buurt van Havana waarna je de volgende dag verder rijd naar Las Terrazas.

Afstand: 150 km

Las Terrazas

Op dag drie van deze prachtige camperreis door Cuba reis je door met je camper naar Las Terrazas. Het stadje ligt midden in de gebergtes van de Sierra del Rosario. Rond het stadje ligt het prachtige nationale park van Las Terrazas. Hier bekijk je de mooiste watervallen, meren en rotswanden. Ook maak je uitgebreide hikes door de prachtige natuurgebieden en neem je een kijkje bij de meest bijzondere plekken van Las Terrazas.

Valle de Viñales

Op deze dag reis je door naar de Valle de Viñales. Deze vallei ligt in de buurt van het dorpje Viñales en staat bekend om de oudste tabaksvelden van Cuba. Al vanaf 1801 werd er gewerkt aan de echte Cubaanse sigaren. Nu wordt het vooral gebruikt door tourgidsen om te laten zien hoe de echte Cubaanse sigaren werden gemaakt vroeger.

Cayo Levisa

Op dag 5 van jouw camperreis door Cuba reis je door met jouw camper naar Cayo Levisa. Dit eilandje aan de noordkust van Cuba staat bekend om haar sneeuwwitte stranden. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van de helderblauwe zee.

Ter plaatsen kun je prachtig snorkelen en duiken. Met prachtige riffen en bijzondere diersoorten zie je overal om je heen wel iets nieuws.

 

 

 

Palma Rubia

Na heerlijk genoten te hebben op de stranden onder de Cubaanse zon, rijdt je verder door naar de opstapplaats van de ferry. Deze ferry brengt je in ongeveer 30 minuten terug naar Palma Rubia. Hier geniet je nog even van de Cubaanse cultuur. Het stadje heeft veel leuke restaurantjes en je kan er ook bij families thuis eten.

Aan het eind van de dag overnacht je hier om vervolgens de volgende ochtend verder te reizen naar Havana.

Havana

Op dag zeven rij je vanuit Palma Rubia door naar Havana waar je de camper weer inlevert. Je verblijft dan nog één nacht in een hotel in de buurt van Havana zodat je nog even de stad kunt ontdekken. Op dag acht wordt je dan vervolgens teruggebracht naar het vliegveld waar jouw camperreis door Cuba eindigt.

Een tip van ons: Bezoek Cuba in combinatie met Canada! Deze prachtige camperreis zal je nooit meer vergeten.

 

 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties