Camper huren in Cuba

Camper huren Cuba

Cuba is een land in opkomst. Met haar veelzijdige natuur en prachtige steden is het een ideaal land voor een mooie camperreis. Rijd met een camper door de prachtige natuur van Cuba en ontdek de verschillende diersoorten die er leven. Het is mogelijk om voor west en midden Cuba zelf jouw route samen te stellen om zo optimaal te kunnen genieten van de vrijheid van het reizen met de camper. Cuba zit vol verassingen en is klaar om door jou ontdekt te worden met een camper.

Camperhuur in Cuba (tips van Travelhome)

Als je een camper wil huren in Cuba, dan ontzorgt Travelhome je helemaal. Wij regelen de huurcamper naar wens afhankelijk van jouw wensen en reisgezelschap. Maar niet alleen jouw camper, ook de gehele reis is tot in de puntjes verzorgd. Wil je een camper huren in Cuba of wil je een camperreis in Cuba maken, dan hebben wij de volgende handige tips voor jou:

- De valuta die men in Cuba hanteerd is de Pesos Convertible (CUC). De waarde hiervan staat gelijk aan de Amerikaanse dollar. Daarnaast hanteren ze de Cubaanse pesos (CUP). Deze eenheid geldt voor de bevolking als nationale munt en is veel minder waard (25 Cubaanse pesos = 1 CUC).
- Visa kaarten worden goed geaccepteerd in Cuba. Ook komen er steeds meer ATM automaten bij. Echter, blijft het zoeken naar ATM automaten. Ook worden creditcards over het algemeen goed geaccepteerd, tenzij ze van Amerikaanse komaf zijn.
- Cubaanse overnachtingsplaatsen voor een camper zijn vooral gelegen in de buurt van hotels. Je mag vrij kamperen in Cuba, echter is dit niet aan te raden.
- Download voor vertrek alvast jouw routekaarten voor navigatie. In Cuba kun je deze namelijk niet downloaden.
- Supermarkten zijn schaars in Cuba. Ben je van plan veel zelf te koken, neem dan een setje kruiden mee. Deze zijn moeilijk te vinden.

Belangrijke Nationale parken in Cuba

Cuba staat bekend om haar echte Cubaanse sigaren. Rijd met je camper langs een van de vele tabaksvelden waar de beste tabak groeit. Een voorbeeld van zo'n prachtige vallei is de Valle de Vinales. Hier kun je rondleidingen boeken langs de Cubaanse tabaksvelden en leer je alles over de echte Cubaanse sigaar.  Ook Cayo Lavisa staat op de lijst met bijzondere plekken in Cuba. Dit tropische eilandje aan de noordkust van Cuba, staat bekend om haar prachtige koraalriffen en sneeuwwitte stranden. Hier kom je helemaal tot rust en geniet je van prachtige snorkel- en duik avonturen.

Steden in Cuba

Havana is een prachtige stad om te bezoeken tijdens jouw camperreis. Als hoofdstad van Cuba is Havana met 2.1 miljoen inwoners een grote stad. Met een prachtige binnenstad is Havana bijzonder om te bezoeken. Bijzondere architectuur in de oude binnenstad die ook wel “old Havana” wordt genoemd, wisselen elkaar af met prachtige forten aan de kust en in de haven van Havana. Ook Santiago de Cuba is een prachtige stad met de echte Cubaanse sfeer. De ontspannen sfeer die er hangt op de plaza’s in combinatie met de straatmuzikanten maakt dat je helemaal tot rust komt. Ook heeft de stad een rijke cultuur. Een voorbeeld hiervan is het monument van generaal Maceo. Dit prachtige standbeeld geeft de geschiedenis van Cuba weer.

Huur een camper in Cuba

Waarom kiezen voor een reis met Travelhome? Wij zijn al jaren de specialist in camperhuur wereldwijd en we helpen je graag om de ideale campervakantie samen te stellen. Travelhome is een van de reisdochters van de ANWB en is aangesloten bij de ANVR en de SGR.
Heb je interesse in een camperreis naar Cuba? Vraag dan geheel vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor jouw camperhuur in Cuba. Je ontvangt dan een aanbod op maat, met uitgebreide aanvullende informatie voor jouw reis. Wil je dus een camper huren in Cuba? Dan ben je bij Travelhome aan het juiste adres.

Alle campervakanties in Cuba

Ontdek authentiek Cuba

18-daagse rondreis Cuba. Geniet van de prachtige Cubaanse cultuur, de historische steden en de adembenemende natuur in dit gebied. Vertrek in oktober 2019

* Exclusief: evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Vind uw vakantie

U zocht op:

Alles wissen

Klanttevredenheid

Travelhome wordt door haar klanten beoordeeld met een 8.4

(Gebaseerd op 658 beoordelingen)