Legoland

Misschien wel de bekendste attractie van Denemarken, Legoland. Of het nu is uit jeugdsentiment of omdat je met kinderen op reis bent, Legoland vinden veel mensen een bezoek waard. 

WAT IS ER TE DOEN IN LEGOLAND?

Legoland is verdeeld in tien verschillende gebieden met enorm veel attracties voor jong en oud. Het eerste gebied is Miniland, dit kun je het beste vergelijken met Madurodam in LEGO. Hier kan je de hele wereld in miniatuur ervaren van beroemde gebouwen, steden tot andere leuke plaatsen. Lego Safari, Frog Hopper, Caterpillar en de Lego Train zijn enkele attracties die je in Miniland kunt vinden. Een ander gebied is Duplo Land, waar de allerkleinsten veilig kunnen rondlopen, spelen en ontdekken.

 

Speciaal voor de dappere ridders, prinsessen en vikingen is er het gebied Knights Kingdom. Hier heb je twee verschillende attracties, The Dragon en de Vikings River Splash. Als je alle attracties hebt gehad in Knights Kingdom, kan je door naar Legoredo Town speciaal voor de cowboys. Hier hebben ze maar liefst 6 verschillende attracties met onder andere de Flying Eagle, The Haunted House en de Lego Canoe. In de Legoldmine kan je zelf naar goud zoeken en deze laten omsmelten tot een echte goudzoeker band. In Legoland heb je ook nog de gebieden Ninja, Polar, Pirate, Adventure, Imagination en Lego Movie. Je kunt je hier zeker een dagje vermaken tijdens je camperreis door Denemarken en er is voor ieder wat wils. 

LEGOLAND BILLUND RESORT

Naast Legoland heb je ook nog het Legoland Billund Resort. Hier kun je nog veel meer leuke attracties vinden voor jong en oud. Zo heb je hier het Lego House, waar je zelf lego creaties kan gaan bouwen. Ook heb je hier het WOW-park, een echt avonturenpark voor het hele gezin. Verder kun je nog een bezoekje brengen aan de dierentuin met een dinosauruspark en een waterparadijs met waterglijbanen. 

OVERNACHTEN MET DE CAMPER NABIJ LEGOLAND

Uiteraard kun je ook kamperen, zet je camper neer bij het Legoland Holiday Village voor de ultieme LEGO ervaring. 
 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties