Denemarken

EEN CAMPERREIS DOOR DENEMARKEN

Denemarken heeft heel veel te bieden en is daarom de perfecte keuze voor een camperreis. Tijdens een camperreis door dit schitterende land val je van de ene verbazing in de andere. Van uitgestrekte weilanden, prachtige stranden, karakteristieke dorpjes, havens, vuurtorens en natuurlijk niet te vergeten de kleine zeemeermin. 

CAMPERREIZEN DOOR DENEMARKEN

Wanneer je een camperreis door Denemarken wil maken zijn er op dit moment helaas nog geen mogelijkheden om in Denemarken zelf een camper te huren. Wij raden daarom aan je camper in bijvoorbeeld Hamburg op te halen, je bent binnen enkele uren de grens over. Ook kun je vanuit Nederland een camper huren en richting Denemarken reizen, de keuze is aan jou.

ONTDEK DENEMARKEN, HUUR EEN CAMPER BIJ TRAVELHOME

Denemarken is de ideale bestemming voor gezinnen en ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Denemarken. Wanneer je met kinderen reist is de kans groot dat je Legoland gaat bezoeken. Dit park is al vele jaren favoriet voor iedere fan van het beroemde steentje.

 

Denemarken heeft een lange kustlijn en voor een strandvakantie is Denemarken uitermate geschikt. Of je nu kiest voor een van de mooiste stranden van Noord-Europa, het Blokhus strand of op zoek bent naar een kindvriendelijk strand zoals dat bij Saltum, er is voor ieder wat wils te vinden. Naast stranden kun je genieten van de bossen van Rold Skov of een bezoek brengen aan Lille Vildmosen, het grootste hoogveen in West-Europa.

EEN CAMPER HUREN NAAR DENEMARKEN

Camper huren Denemarken? Wij werken samen met de bekende verhuurders in Duitsland en Nederland zodat jij kunt genieten van een heerlijke camperreis. Lome dagen op het strand afgewisseld met wandelingen door steden en natuurlijk enkele dagen in levendig Kopenhagen. Hygge is niet voor niks een belangrijk begrip in Denemarken en staat voor welzijn, een goede sfeer en je omringen met de fijne dingen in het leven. 

Reisexpert Susanne vertelt:

"Met meer dan 500 eilanden en het afwisselende landschap is Denemarken een ideale bestemming voor een camperreis. Parkeer de camper op een van de vele prachtig gelegen campings en geniet van de indrukwekkende omgeving. Een bezoek aan het populaire Legoland kan bijna niet ontbreken tijdens een bijzondere rondreis door Denemarken. Maar er is zo oneindig veel te beleven in Denemarken. 
Wist je dat de Denen het meest gelukkige volk ter wereld zijn? Hoe kun je dat nou beter zelf gaan ontdekken dan met een camper? In alle vrijheid en op je eigen tempo door knusse stadjes, langs de wuivende korenvelden, de prachtige zandstranden van Jutland, idyllische kastelen en door verstilde havendorpen rijden. Ga jij ook met ons mee op camperreis door Denemarken?"

Offerte aanvragen

Laat onze reisexperts een camperreis op maat voor je samenstellen!
Je ontvangt binnen enkele dagen vrijblijvend een uitgebreide offerte.
Ja, stuur mij een gratis offerte!