Meivakantie Duitsland, Oostenrijk en Italië

Wel vrij hebben maar nog geen concreet plan hebben voor je vakantie, dat was de status op de woensdag voor de vakantie begon. Allerlei plannen waren de revue gepasseerd maar gek genoeg hadden we nog niet bij een campervakantie in Europa stilgestaan. Toen dat idee opkwam waren de kinderen meteen enthousiast en dus deed ik een aanvraag voor een last-minute de deur uit naar McRent. Gelukkig hadden ze nog een plekje vrij en konden we op maandag onze prachtige Family Standard ophalen nabij Düsseldorf.

 

In onze luxe camper gingen we op pad en op zoek naar de zon, die was dit jaar ver te zoeken en bracht ons naar Italië. Hier brachten we enkele heerlijke dagen door aan het Gardameer. Onderweg naar Italië brachten we een bezoek aan het mooie Rothenburg ob der Tauber, waar we de lokale lekkernij, de Schneeball proefden. Na onze stop in Italië stopten we nog in Oostenrijk en verbleven op mooie plekjes aan het water in Duitsland. 

 

Na 11 dagen leverden we de camper weer in. Voor mij was het de eerste ervaring met een camper in Europa en ik moet zeggen, ook deze is weer voor herhaling vatbaar, we hebben genoten!

periode: April 2023
afstand: 2008 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties