Kent, Surry en Sussex

In het gebied tussen hoofdstand Londen en de witte kliffen die over het Kanaal uitkijken bevindt zich een kleurrijk trio en een palet aan groentinten. Voor degenen die houden van prachtige tuinen en van wie de groene vingers jeuken zijn hier in hun element. Met je camper door de prachtige tuinen van Engeland is voor hen een feestje. Graafschap Kent heeft de naam, de tuin van Engeland te zijn, maar ook de graafschappen Sussex en Surrey doen daar niet voor onder. De meest geschikte tijd is het voorjaar. De lente waar alle bloemen uitkomen en het een kleurrijk paradijs wordt. Ook de frisgroene, keurig gemaaide gazons zijn een plaatje. Sommige tuinen liggen verscholen achter hoge, keurig bijgehouden heggen, andere horen bij statige landhuizen of kastelen en elke tuin heeft weer wat speciaals. Een enorme diversiteit van zeldzame bloemen, planten en bomen zullen je kleurpallet doen verbazen.

PER CAMPER DOOR KENT, SURREY EN SUSSEX

De regio is echter meer dan een fraai aangelegde tuin, het is de openheid, de frisse lucht, de fraaie bossen wat het geheel tot een grote speeltuin maakt waar avontuur lokt. Rijd met je camper langs de kleine dorpjes, stop bij een mooi bos of met uitzicht over het glooiende landschap maak je je lunch in je eigen camperkeuken klaar om je te verbazen over de uitgestrektheid.

Maak zelf een keuze uit de vele mogelijkheden. Jij en je camper voelen zich vast thuis in zo’n kleurrijke omgeving. Voor rustzoekers tussen het toeristische kustroute en het drukke Londen is Kent, Surrey en Sussex een verademing.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties