Urville-Nacqueville

Aan de noordkust van Cotentin, op 10 kilometer van Cherbourg vandaan, ligt Urville-Nacqueville. Je kunt het zien als een korte tussenstop tijdens je camperreis waar één overnachting voldoende is om vervolgens door te reizen. 

CHÂTEAU DE NACQUEVILLE 

Dit kasteel is gebouwd in de 16e eeuw. Helaas is de muur welke om het kasteel liep in de 17e eeuw neergehaald en vervolgens werd het kasteel in de 18e en 19e eeuw opnieuw opgebouwd. Het château is weer heel anders dan andere kastelen in Frankrijk, dus zeker een bezoekje waard nu je toch in de buurt bent. Je kunt er prima parkeren met je camper! 

LIGGING URVILLE-NACQUEVILLE

Aan de kust van dit dorp zijn oude verdedigingsbatterijen nog steeds zichtbaar, na al die jaren. Daarnaast kun je genieten van het 3 kilometer lange zandstrand. Je kunt er heerlijk uitrusten van je camperreis tot nu toe, maar het is ook heel goed mogelijk om een watersport te beoefenen. Zeilen, surfen, kitesurfen of zelfs bootverhuur, het is hier allemaal mogelijk! Urville-Nacqueville is je uitvalsbasis, maar in de omgeving zijn ontzettend veel bezienswaardigheden en allemaal gelegen op een korte afstand van dit dorp. Je hoeft je er dus niet te vervelen en met je camper ben je in no-time op mooie plekjes! 

KAMPEREN NABIJ URVILLE-NACQUEVILLE

Op ca. 500 meter van zee vandaan ligt Camping Des Dunes. Een heerlijke camping, zodat je alle bezienswaardigheden van deze plek kunt combineren met een middagje strand. Wie wil dat nou niet? 
 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties