Italië

Ontdek je met

Joyce

Loes

EEN CAMPERREIS DOOR ITALIË 

Italië is een ideaal land om met de camper doorheen te reizen. Je kunt jouw camper op verschillende plaatsen in Italië ophalen en inleveren, je hoeft geen dagen in de camper te zitten om van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid te rijden en er is meer dan voldoende keuze uit campings. Bovendien is het weer in Italië het gehele jaar aangenaam en kun je in Italië overal heerlijk eten. Voor een goede pizzeria of ‘gelateria’ hoef je in de meeste steden niet ver te zoeken.

Italië is het land van het Colosseum, de (scheve) toren van Pisa, spaghetti bolognese en pizza margherita. Italië heeft echter veel meer te bieden dan het Colosseum en de toren van Pisa. Bezoek tijdens jouw camperreis niet enkel deze bezienswaardigheden, maar maak van jouw tijd in Italië gebruik om meer van dit prachtige land te ontdekken.  

VERONA, MILAAN EN DE VESUVIUS

De veelzijdigheid maakt het niet gemakkelijk om een camperreis uit te stippelen, maar Italië heeft voor ieder wat wils. Van de culinaire stad Bologna tot de modestad Milaan. Van één van de weinige actieve vulkanen in Europa, Vesuvius, en de stad van de liefde Verona. De geschiedenisliefhebber kan in Rome zijn hart ophalen en voor kunstliefhebbers is Florence de ‘place to be’. Vergeet niet Siena of Venetië te overwegen in de plannen voor jouw camperreis, want ook deze plaatsen zijn meer dan de moeite waard.

Naast het bezoek van de steden is het heerlijk ontspannen aan de kust of het Gardameer. Heerlijk luie dagen op het strand die je afwisselt met struinen door oude binnensteden waar je op het terras uitrust onder het genot van een hapje en een drankje.

CAMPER OPHALEN MILAAN

Wanneer je besluit een camper te huren in Italië kies je voor flexibiliteit en vrijheid. Na enkele uren achter het stuur van de camper gezeten te hebben of bewonderenswaardige kerken en torens bezocht te hebben, geniet je in de avond van de Italiaanse keuken en een welverdiend glas wijn. Waar haal jij je camper op? We bieden door het hele land verschillende mogelijkheden, waaronder Milaan, Rome en Pisa. Maar ook het ophalen van je camper op Sicilië is mogelijk. Keuze in overvloed!

Reisexpert Joyce vertelt:

"De geuren van truffel, pizza’s en pasta’s in combinatie met de authentieke en historische steden/dorpen maken mij een gelukkig mens in Italië. Italië is het perfecte land om verschillende gebieden met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een stedentrip in Milaan met ‘La dolce vita’ van Toscane!"

Camperreis op maat

Laat onze reisexperts een camperreis op maat voor je samenstellen!
Je ontvangt binnen enkele dagen vrijblijvend een uitgebreide offerte.
Ja, stuur mij een gratis offerte!