18 dagen La dolce Vita in Italië

Je camperreis start en eindigt in de bekende modestad Milaan en voert je daarna langs prachtige plaatsen aan het Gardameer en natuurlijk het beroemde Venetië.

 

In Milaan wandel je over de pleinen met prachtige gebouwen en drinkt een kopje koffie in een van de kleine straatjes. De reis gaat verder in de camper richting het Gardameer. Hier rijden is een genot waarbij je wordt getrakteerd op het ene mooie uitzicht na het andere. De bergen om het helderblauwe meer, kleine dorpjes en overal bloemen in allerlei kleuren. Je stopt in kleine en grotere plaatsen voor een lekkere gelato, een wandelingetje of een goede lunch en overal kun je verschillende watersporten beoefenen. Ga lekker zwemmen, huur een waterfiets voor een uurtje of een bootje voor een genoeglijke dagtocht. 

 

En natuurlijk ontbreekt Venetië niet tijdens je camperreis door dit deel van Italië. In Venetië moet je een keer geweest zijn. Ga je gezellig mee op de gondel of wandel je langs de waterkant? Venetië zorgt voor een heerlijk dagje uit.

 

Je eindigt je camperreis ook weer in Milaan, vanwaar je weer naar Nederland vliegt.

18 dagen, ca. 1000 km
startpunt: Milaan

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties