Kanazawa

Kanazawa is de hoofdstad van de Ishikawa prefectuur. Kanazawa is een belangrijke stad voor de regio en zeker een bezoekje waard. Enkele bezienswaardigheden die je kunt bekijken in Kanazawa zijn Kenrokuen het Kanazawa kasteel, de Ninajadera Tempel, het Higashi Chaya district, de Omicho markt en het Samuari district.

KENROKUEN

Kenrokuen is een van Japan's mooiste landschapstuinen. je vindt deze tuin nabij het kasteel van Kanazawa. De tuin kenmerkt zich door de vele bomen, welke in elk seizoen van het jaar een ander gezicht geven aan de tuin. Enkele wandelpaden in het park leiden je naar hoger gelegen delen van het park, van waaruit je een prachtig uitzicht heeft over deze tuin.

KANAZAWA KASTEEL

Het Kanazawa kasteel werd van 1583 tot het einde van de Edo periode bewoond door de Maeda Clan. Het kasteel is meermaals afgebrand en tijdens de laatste brand van 1881 zijn enkel twee pakhuizen en de Ishikawa-mon poort overgebleven. Sinds 1990 is er een project op touw gezet om het Kanazawa kasteel op te bouwen naar hoe het was in 1850.

NINJADERA TEMPEL

De Ninjadera tempel is door de Maeda lords gebouwd in het Edo tijdperk. Om de tempel te verdedigen werd gebruik gemaakt van tunnels, geheime kamers en een uitgebreid gangenstelsel. Deze kunt je bezoeken tijdens een van de begeleide tours door de indrukwekkende Ninjadera tempel.

OMICHO MARKT

De Omicho markt is Kanazawa's grootste markt in vooral etenswaren. het is een kleurrijk geheel van om en nabij 200 kleine winkeltjes. Naast etenswaren vind je hier ook bloemen, kleding en vele andere dingen. Wanneer je de markt 's morgens bezoekt tref je vooral veel locals. Later op de dag bezoeken meer toeristen deze markt waardoor het niet ongebruikelijk is dat er rijen staan voor de meest populaire restaurantjes op de Omicho markt.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties