Osaka

Osaka is na Tokyo het dichtsbevolkte gebied van Japan. Vroeger, toen Osaka nog Naniwa heette is de stad zelfs hoofdstad van Japan geweest. Osaka is niet enkel van economisch belang voor Japan, het heeft namelijk ook de nodige (historische) bezienswaardigheden te bieden. Een bezoek aan het Kaiyukan Aquarium is een absolute must wanneer je in Osaka bent. Een van de watertanks is maarliefst 9 meter diep, en is zichtbaar vanaf meerdere verdiepingen. Daarnaast wordt in 15 verschillende watertanks het zeeleven van het Pacific Rim getoond.

In 2001 heeft Universal Studios een locatie geopend in Osaka. Dit attractiepark is het eerste Universal park in Azië. Wanneer je geen genoeg kunt krijgen van achtbanen en andere spannende attracties, dan mag een bezoek aan dit pastadscentra. In Minami tref je een enorme keuze aan winkels en restaurantjes. Een van de bekendste straten in Minami is Dotonbori. In deze straat, die paralel loopt aan het Dotonbori kanaal, zijn zelfs restaurants gevestigd die 24 uur per dag geopend zijn!

Ook Osaka beschikt over een kasteel. Zoals vele kastelen in Japan, is ook het kasteel in Osaka meerdere malen verwoest. in 1931 heeft men dit kasteel opnieuw gebouwd en tot op de dag van vandaag is er een museum in gevestigd. In de directe omgeving van het kasteel vind je een schitterende tuin waar je heerlijk kunt wandelen.

Voor een schitterend uitzicht over de stad Osaka breng je een bezoek aan de 173 meter hoge Umeda Sky Building. Een door glas omringde roltrap breng je naar een fantastisch uitzicht over deze metropool.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties