Takayama

Takayama is op ruim 300 kilometer ten westen van Tokyo gelegen en staat vooral bekend om het authentieke oude stadscentrum, daarnaast is het Takayama Festival een van de bekendste festivals van Japan. Het historische centrum van de stad is door de jaren heen goed bewaard gebleven en tot op de dag van vandaag staan hier nog gebouwen uit de periode 1600-1868. Een van de meest toeristische straatjes van de stad is de Sannomachi straat, hier vind je veel winkeltjes en koffiehuizen welke al decenia lang gerund worden. Je kunt het oude centrum van de stad te voet maar ook per Riksja verkennen. Voor ruim 40 euro boek je lokaal al een riksja tocht!

TAKAYAMA FESTIVAL

Het Takayama festival wordt zowel in het voor- als in het najaar gevierd. Tijdens het festival worden rijkelijk versierde vlotten door middel van optochten getoond aan het publiek. Deze versierde vlotten zijn gedurende het jaar gestald in pakhuizen welke verspreid over de stad liggen. Dit bijzondere evenement wordt jaarlijks door enorme bezoekersaantallen bezocht, wat er voor zorgt dat Takayama Festival bij een van de drie beste festivals van Japan hoort.

HIDA FOLK MUSEUM

Hida Folk museum is een openluchtmuseum waar je meer dan 30 houten huizen uit het Edo tijdperk kunt bekijken. Zo kun je o.a. een kijkje nemen in pakhuizen en boerderijen.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties