27-daagse routesuggestie Tokyo retour

27-daagse routesuggestie Tokyo retour. Een zeer afwisselende reis waar u naast veel bekende hoogtepunten van Japan ook kunt genieten van de natuur in de Japanse Alpen en van de prachtige zeekust en stranden.  Met de camper kunt u eenvoudig minder bekende parels zoals de dunbevolkte zuid-westkust van Honshu bezoeken. Geniet van de grote steden Tokyo, Osaka, Nagoya en de tempelstad Kyoto. Maak kennis met shinto en boedisme op de berg Koya, het heilige eiland Miyajima en de Izumo taisha. Relax aan de zuidpunt van Wakayama waar je kunt snorkelen bij een koraalrif en neem een koele duik in de Japanse zee. Prachtige Japanse kastelen vind u in Matsumoto en Matsue.  In het bergstadje Tsuwano vind u de prachtige Taikodani Inari shrine. Na de beroemde Fushimi Inari in Kyoto is dit een van de mooiste heiligdommen van Japan. 

Buiten de grote plaatsen zult u erg weinig toeristen tegenkomen, ook de Japanse vakantievierders kiezen er meestal voor om de meest bekende highlights te bezoeken.  Hierdoor kunt u tijdens de reis regelmatig weer lekker bijkomen van de drukte en genieten van het vriendelijke en gastvrije Japan.

Bekijk hieronder deze veelzijdige camperroute.

Wilt u een uitgebreid roadbook met bijbehorend waypoint-bestand van maps.me ontvangen stuur dan een mail naar info@camper-blog.nl. We vragen hiervoor een bijdrage van 15 euro.

Meer informatie over campings vindt u hier of via Michi No Eki.

27 dagen, ca. 3700 km
startpunt: Tokyo

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties