De Coromandel

Op slechts een uur rijden van Auckland kom je met je camper in het prachtige gebied van de Coromandel met zijn ruige bossen, mooie wandelroutes en unieke zandsteenformaties.

TIPS CAMPERREIS COROMANDEL

Een van de populairste attracties in de omgeving is Hot Water Beach, hier kun je namelijk je eigen warme bad graven. Tot twee uur voor of na laagtij kun je op het strand een gat graven tot je warm water tegenkomt, dit water kan zelfs te heet zijn om in te zitten. Je kunt het water dan aanvullen met het koudere zeewater. De getijden zijn online te vinden en schepjes zijn op vele plaatsen te huur. Een andere populaire activiteit is wandelen, je loopt door een mooi berggebied en onderweg heb je prachtig uitzicht over diverse baaien. Je hebt een ruime keuze variërend van korte wandelingen tot meerdaagse routes.

Ook leuk om te doen is een paar uur kajakken. Uit het water rijzen vele aparte zandsteenformaties op die tijdens je kajaktocht goed te bekijken zijn. Tevens maak je meestal een stop op een van de stranden om wat te drinken en het gebied te voet te bekijken.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties