ANWB Verzekeren

Zorgeloos op reis? Dat wil natuurlijk iedereen.

Bij Travelhome bieden we diverse verzekeringen aan die bijdragen aan een zorgeloze campervakantie. Ons aanbod omvat de reisverzekering, annuleringsverzekering en No Risk camperverzekering.

De meeste mensen zijn wel bekend met de reis- en annuleringsverzekering, maar de camperverzekering is minder bekend. Bij het huren van een camper is een basisverzekering in de huurprijs inbegrepen. Elke verhuurder biedt echter een andere dekking in deze basisverzekering. Vaak omvat de verzekering een beperkte aansprakelijkheidsdekking en geldt er een eigen risico voor bepaalde schades. Sommige verhuurders sluiten bepaalde schades zelfs volledig uit. Daarnaast bieden verhuurders vaak aanvullende verzekeringen aan om de aansprakelijkheidsdekking te verbeteren. Naar onze mening schieten deze verzekeringen vaak tekort.

In samenwerking met ANWB Verzekeren heeft Travelhome speciaal voor jou de No Risk camperverzekering ontwikkeld. Deze verzekering zorgt ervoor dat het eigen risico wordt afgekocht en bepaalde uitgesloten schades wel worden gedekt. Voor volledige informatie over premies en dekking, verwijzen wij je graag naar de onderstaande pagina's.

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Naast de camperverzekering bieden we ook een doorlopende reis- en annuleringsverzekering aan. Met de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van ANWB Verzekeren ben je het hele jaar door verzekerd voor al je vakanties en weekendjes weg. Je kunt vertrekken wanneer je wilt, zonder dat je vlak voor vertrek nog een verzekering hoeft af te sluiten. Bovendien worden de annuleringskosten vergoed als je vanwege ernstige omstandigheden een geplande reis niet kunt maken."

Bekijk hier de brochure doorlopende reis- en annuleringsverzekering
Bekijk hier de polisvoorwaarden doorlopende reis- en annuleringsverzekering
Bekijk hier de verzekeringskaart van de doorlopende reisverzekering
Bekijk hier de verzekeringskaart van de doorlopende annuleringsverzekering

Kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering stel je jouw reisverzekering zo samen, dat de dekking naadloos aansluit op jouw vakantieplannen.

Bekijk hier de brochure kortlopende reis- en annuleringsverzekering
Bekijk hier de polisvoorwaarden kortlopende reis- en annuleringsverzekering
Bekijk hier de verzekeringskaart van de kortlopende reisverzekering
Bekijk hier de verzekeringskaart van de kortlopende annuleringsverzekering

Schade tijdens je camperreis?

Heb jij een No Risk camperverzekering afgesloten en schade gereden tijdens je reis?
Kijk hier voor de schadeformulieren