ANWB Verzekeren

Zorgeloos op reis? Dat wil natuurlijk iedereen.

Vanzelfsprekend is dat je tijdens jouw vakantie zo min mogelijk zorgen wilt hebben en zo min mogelijk risico wil lopen. Daarom is het verstandig om goed verzekerd op reis te gaan. Dit kan nu met de unieke “No Risk camperverzekering” van ANWB Verzekeren. Travelhome heeft in samenwerking met ANWB Verzekeren een exclusieve verzekering ontwikkeld, waardoor je heerlijk zonder zorgen van jouw vakantie kunt genieten!

No Risk camperverzekering van ANWB Verzekeren - Enkel mogelijk indien je bij Travelhome de camper hebt gereserveerd.

Bij het huren van een camper in Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Japan, Europa, Cuba en Zuid-Afrika is een basisverzekering in de huurprijs inbegrepen. Elke verhuurder biedt een andere dekking in deze basisverzekering. Veelal omvat de verzekering een lage aansprakelijkheidsdekking en een eigen risico op bepaalde schades. Bij sommige verhuurders zijn bepaalde schades totaal uitgesloten. Ook bieden verhuurders vaak aanvullende verzekeringen aan om de aansprakelijkheidsdekking te verbeteren. Ook deze verzekeringen schieten in onze ogen vaak tekort.

Samen met ANWB Verzekeren heeft Travelhome voor jou een speciale No Risk camperverzekering ontwikkeld.

De No Risk camperverzekering dekt jouw risico’s af. Je kunt daarbij denken aan schade door verkeerd achteruit rijden of schade aan de onderkant van de camper bij het in of uitrijden van een tankstation. Let op: alle off road schades zijn vaak uitgesloten in de basisverzekering, of er geldt een eigen risico. Het gaat hierbij niet alleen over terreinrijden maar zodra de camper de weg verlaat naar een tankstation is men off road. Met deze schades zijn vaak grote bedragen gemoeid. In de verplichte basisverzekering is een dergelijke schade soms maar gedeeltelijk of zelfs niet verzekerd en je blijft achter met een eigen risico of een zelf te betalen schade. Verder valt reizen in Mexico niet onder de dekking van de No Risk camperverzekering.

In Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Japan, Europa, Cuba, Chili en Zuid-Afrika gelden andere rechtsregels dan in Nederland en daarom is het van belang dat deze risico’s goed worden afgedekt. Dit is binnen de No Risk camperverzekering goed geregeld. Met het afsluiten van de No Risk camperverzekering ben je ook voor de uitgesloten schades en het betaalde eigen risico verzekerd. De kosten van het terugbrengen van de camper worden vergoed, indien je plotseling een beroep moet doen op de afgesloten reisverzekering. Daarnaast is er in Amerika en Canada een extra rechtsbijstandverzekering opgenomen.

De rubrieken 'aanvullende bestuurdersaansprakelijkheid' (bij Amerika en Canada) en 'cascoschade' (bij Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Japan, Europa, Cuba, Chili en Zuid-Afrika) zijn bestemd als aanvulling op de bij de verhuurder van de camper afgesloten basisverzekering.

Deze verzekering kan worden afgesloten voor iedereen die woonachtig is in Nederland, België of Duitsland.

Klantpremie voor Amerika en Canada voor een camper: €9,- per dag (exclusief 21% assurantiebelasting en €15,- poliskosten) 
Klantpremie voor Amerika en Canada voor een auto/motor: €6,50 per dag (exclusief 21% assurantiebelasting en €15,- poliskosten)

Klantpremie Nieuw-Zeeland, Australië, Japan, Europa, Cuba, Chili en Zuid-Afrika voor een camper: €7,- per dag (exclusief 21% assurantiebelasting en €15,- poliskosten)
Klantpremie Nieuw-Zeeland, Australië, Japan, Europa, Cuba en Zuid-Afrika voor een auto (inclusief 4WD auto)/motor: €4,50 per dag (exclusief 21% assurantiebelasting en €15,- poliskosten)

Schade tijdens je camperreis?

Heb jij een No Risk camperverzekering afgesloten en schade gereden tijdens je reis?
Kijk hier voor de schadeformulieren

No Risk Camperverzekering Noord-Amerika

Voor camperreizen naar Amerika en Canada.
Wat dekt deze verzekering?

No Risk Camperverzekering Global

Voor camperreizen naar Nieuw-Zeeland, AustralIë, Japan, Europa, Cuba, Chili en Zuid-Afrika.

Wat dekt deze verzekering?

Voor jouw camperreis: Kies een verzekeringspakket dat bij jou past!

Als camperspecialist organiseert Travelhome natuurlijk jouw camperreis, want als geen ander weten wij wat je nodig hebt bij het organiseren van zo’n bijzondere reis. Maar waarom zou het daar ophouden?

Wij adviseren je graag over de verschillende verzekeringsmogelijkheden.

Hieronder tref je een overzicht aan van de huidige vier mogelijkheden. Zo kies je het verzekeringspakket dat het beste bij joúw persoonlijke wensen past. 

• 1. Standaardverzekering verhuurder

- Hoog borgbedrag
- Hoog eigen risico
- Geen aanvullende verzekeringspremie
- Relatief hoge creditcardkosten voor betaling borg

Geschikt voor reizigers die eigen risico geen probleem vinden en die voldoende liquiditeit hebben om borg en/of schades te kunnen betalen. Deze schades dienen per creditcard direct ter plaatse voldaan te worden.

• 2. Standaardverzekering + Aanvullende verzekering verhuurder

- Laag borgbedrag
- Géén eigen risico m.u.v. uitgesloten schadegevallen waarvoor vol eigen risico geldt
- Hoge verzekeringspremie
- Relatief lage creditcardkosten voor betaling borg

Geschikt voor reizigers met beperkte liquiditeit die wél goed verzekerd op reis willen, maar die genoemde uitgesloten schades acceptabel vinden. Deze schades dienen per creditcard direct ter plaatse voldaan te worden.

• 3. Standaardverzekering + ANWB No Risk camperverzekering

- Hoog borgbedrag
- Hoog eigen risico (achteraf te claimen via ANWB No Risk camperverzekering)
- Lage verzekeringspremie
- Relatief hoge creditcardkosten voor betaling borg
- Schadekosten moeten voorgeschoten worden, maar kunnen bij ANWB Verzekeren achteraf
geclaimd worden

Geschikt voor reizigers die volledig verzekerd willen zijn en voor de hoge borg,administatiekosten en voorschieten mogelijke schadekosten voldoende liquiditeit hebben. Deze schades dienen per creditcard direct ter plaatse voldaan te worden, om achteraf te kunnen declareren bij ANWB Verzekeren.

• 4. Standaardverzekering + Aanvullende verzekering verhuurder + ANWB No Risk camperverzekering

- Laag borgbedrag
- Géén eigen risico (zie exacte voorwaarden verhuurder)
- Hoge verzekeringspremie
- Kosten voor uitgesloten cascoschades moeten voorgeschoten worden, maar kunnen bij ANWB Verzekeren achteraf geclaimd worden.

Geschikt voor reizigers die volledig verzekerd willen zijn en géén liquiditeit hebben om de hoge borg en het voorschieten eigen risico te kunnen betalen. De eventuele uitgesloten cascoschades dienen per creditcard direct ter plaatse voldaan te worden, om achteraf te kunnen declareren bij ANWB Verzekeren.

Let op! Bij iedere schademelding (ongeacht het gekozen verzekeringspakket) zal de verhuurder opnieuw het volledige borgbedrag incasseren van jouw creditcard. Controleer jouw limiet; deze dient te allen tijden toereikend te zijn.

Welke keuze je ook maakt, bij Travelhome ben je voor een onvergetelijke camperreis altijd aan het juiste adres!

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Heerlijk relaxen, ver weg van de stress van alledag. Wil je er af en toe tussenuit en lekker op vakantie? Met de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van ANWB Verzekeren ben je het hele jaar door voor alle vakanties en weekendjes weg verzekerd. Je kunt vertrekken wanneer je wil en hoef niet meer vlak voor vertrek nog een verzekering te sluiten. En kun je wegens ernstige omstandigheden een geplande reis niet maken dan worden de annuleringskosten vergoed.

Bekijk hier de Brochure doorlopende reis- en annuleringsverzekering
Bekijk hier de Polisvoorwaarden doorlopende reis- en annuleringsverzekering voor boekingen gemaakt t/m 27 april 2022
Bekijk hier de Polisvoorwaarden doorlopende reis- en annuleringsverzekering voor boekingen gemaakt v.a. 28 april 2022
Bekijk hier de verzekeringskaart van de doorlopende reisverzekering
Bekijk hier de verzekeringskaart van de doorlopende annuleringsverzekering

Kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering stel je jouw reisverzekering zo samen, dat de dekking naadloos aansluit op jouw vakantieplannen.

Bekijk hier de Brochure kortlopende reis- en annuleringsverzekering
Bekijk hier de Polisvoorwaarden kortlopende reis- en annuleringsverzekering voor boekingen gemaakt t/m 27 april 2022
Bekijk hier de Polisvoorwaarden kortlopende reis- en annuleringsverzekering voor boekingen gemaakt v.a. 28 april 2022
Bekijk hier de verzekeringskaart van de kortlopendereisverzekering
Bekijk hier de verzekeringskaart van de kortlopende annuleringsverzekering