Ervaren reizigers Jan en Ellie vertellen:

Wij zijn Ellie en Jan Wesselsz, gepensioneerd en ruim in de 70. Doen veel in het verenigingsleven en houden van fietsen en wandelen, maar wij zijn geen kampeerders en hebben ook nooit een caravan of iets dergelijks gehad. 

Na een aantal reizen door de VS en Canada met de auto en overnachtingen in hotels hebben wij in 2006 voor het eerst een Truckcamper gehuurd in Canada. Deze reis van de oost- naar de westkust van Canada is ons zeer goed bevallen. Sindsdien nog 15 camperreizen gemaakt. Enkele ook met onze kinderen en kleinkinderen. De vrijheid om te reizen en te ontdekken is t.o.v. Europa ongekend. En dan die geheel andere natuur is elke keer weer een belevenis!
Er zijn wandel mogelijkheden ten over en zo heerlijk rustig en door dat je op wandelingen nauwelijks mensen ontmoet ga je zelf op in de natuur.
Maar ook bezoeken wij een cultureel evenement of bezoeken we een theater(tje).
En natuurlijk gaan we op zoek of ergens in de buurt een (natuurlijke) Hotspring is waarin wij kunnen gaan liggen of zwemmen (vaak water van bijna 40 graden). 
Wel overnachten wij met de camper altijd op een (natuur)-campground. Enerzijds omdat overnachten in de vrije natuur zeker bijna nergens mag maar vooral voor een stuk sociale controle (veiligheid voor mens en dier).

Met uitzondering van de noordoost hoek (Boston e.d.) van de VS hebben wij in die 16 camperreizen praktisch alle delen van de VS bezocht, inclusief Alaska. Canada hebben wij van Oost naar West doorkruist en zijn wij meerdere keren aan de Westkant (inclusief Yukon) in Canada geweest.   

Wij wonen in het westen van het land en dan even bij Travelhome langs gaan is niet zo makkelijk. Maar dank zij de uitstekende website van Travelhome kunnen wij zelf al de mogelijkheden en kosten van de camperreis bepalen. Daarna is er snel via e-mail een definitieve offerte beschikbaar inclusief vliegreis e.d. En dat hebben wij bij een ander reisbureau wel eens anders ervaren!

San Francisco retour

30-daagse camperreis
Lees ons reisverslag

San Francisco - Anchorage

31-daagse camperreis
Lees ons reisverslag

Denver - Las Vegas

32-daagse camperreis
Lees ons reisverslag