Nationaal Park Wielkopolski

In de buurt van de stad Poznan ligt het Nationaal Park Wielkopolski. Ben je een echte actieveling en houd je van wandelen, fietsen of vind je het leuk om paard te rijden dan ben jij helemaal op je plek in dit nationaal park. Naast dat, is er heleboel te zien en te ontdekken in dit nationaal park. Een absolute aanrader om dit nationaal park te bezoeken tijdens je campervakantie door Polen

WANDELEN EN FIETSEN

Om een indruk te krijgen van het Nationaal Park Wielkoposlki kun je op een van de twee uitkijktorens uitkijken over het prachtige landschap. Op een heldere dag kun je zelfs een glimp opvangen van de stad Poznan! Nadat je het park vanuit een van de uitkijktorens bezichtigd hebt kun je gaan voor een mooie wandeling of een actieve fietstocht.


In het nationaal park bevinden zich twee verschillende wandelroutes. Bij beide wandelroutes zijn er diverse bezienswaardigheden te bezichtigen. Zo passeer je bijvoorbeeld een van de mooiste meren in Wielkopolski Nationaal Park, Lake Góreckie. 

 

Kies je ervoor om lekker te fietsen, dan ben je hier ook op de juiste plek. Het is een mooie manier om veel van het park te zien en alles ervan te ontdekken tijdens je camperreis. 

OVERNACHTEN MET JE HUURCAMPER NABIJ NATIONAAL PARK WIELKOPOLSKI

Vlakbij het nationaal park bevindt zich camping Lipno. Deze camping biedt plaats voor jou en je camper. Ook bevinden zich op de camping verschillende faciliteiten. Zo zijn er facilitaire benodigdheden, is er een Beach bar, kinderspeelplaats en is er nog veel meer. 

 

 


Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties