Nationaal Park Wolinski

Een van de meest prachtige nationale parken aan de kust. Ondanks een van de kleinste nationale parken is, is de combinatie van bossen, de hoge kliffen en de kust een prachtige plek om tijdens je campervakantie te bezoeken.

NATIONAAL PARK AAN DE KUST

Het nationaal park is gelegen nabij de Pools-Duitse grens. Bijzonder aan het park is de Poolse kliffenkust, de unieke eilandachtige delta van de Swina-rivier en de kuststrook van de Baltische wateren. Door de diversiteit van het Wolinski Nationaal Park is het zeer geschikt om mooie wandelingen te maken tijdens je camperreis. 

VIKINGSFESTIVAL

In de middeleeuwen vielen de Vikingen, Europa binnen. Jaarlijks wordt er op het eiland Wolin een lokaal feest georganiseerd. De middeleeuwse strijd in de Slavische en Vikingcultuur staat centraal en door middel van wedstrijden, simulatiegevechten wordt dit gevierd. Alles is geheel in Vikingstijl. Er worden ook traditionele wapens en kleding tentoongesteld. Het is een erg populair festival en daarom ook zeker een aanraden om te bezoeken tijdens je camperreis. 

OVERNACHTEN MET JE HUURCAMPER NABIJ WOLINKSI NATIONAAL PARK

Om optimaal te genieten van Wolinski Nationaal Park kun je samen met je huurcamper overnachten. 

Camperpark Strand ligt direct aan het strand waardoor je een prachtig uitzicht hebt. Het ligt ook dichtbij verschillende faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Naast Camperpark Strand kun je ook terecht op Campingplatz Kamminke. Dit park is gelegen in Duitsland. Omdat het nationaal aan de grens ligt bij Duitsland is dit gemakkelijk af te leggen. Ook deze camping biedt enkele faciliteiten tijdens je verblijf. 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties