Cairngorms National Park

Wanneer je met de camper door Schotland reist is een bezoek aan het Cairngorms National Park absoluut een must see.

Cairngorms National Park is circa twee keer zo groot als het Lake District en staat bekend om zijn vele bergen, meren en er zijn voldoende bospaden om prachtige wandelingen te maken. Ook kan je hier watervallen zien.
Ben je een vogel en dieren spotter dan ben je hier absoluut op het juiste adres.

Kom je in de winter in Cairngorms dan kan je ook skiën of andere wintersporten beoefenen.

Na een dagje in de natuur kan je terecht in een van de dorpjes die om het Nationale Park gelegen liggen, hier kan je onder andere ook een distilleerderij bezoeken en genieten van de Schotse whisky. Controleer van te voren wel even als je hiervoor een afspraak moet maken.

Verblijf je met de camper in de plaats Aviemore kan je bij slecht weer de stoomtrein nemen die jou terugneemt terug in de tijd op de Strathspey Railway. Wilde je altijd al een kudde rendieren zien? bezoek dan Glen More of deze rendieren vrij te zien lopen. . 

DESTILLEERDERIJEN IN CAIRNGORMS

Schotland staat bekend om de vele destilleerderijen, vertrek richting Speyside en maak een afspraak om een destilleerderij te bezoeken.

CAMPINGS CARINGORMS

Er zijn verschillende campings nabij Cairngorms National Park, verblijf je op een camping in bijvoorbeeld het zuidelijke deel van het park bij Pitlochry of in het noordwestelijke deel bij Aviemore. De campings geven je de mogelijkheid om dit geweldige Nationale Park in meerdere dagen volledig te ontdekken. Je kan er voor kiezen om eerst het zuidelijke deel van Caringorms te ontdekken en de volgende dag het noordelijke deel.
Er zijn campings midden in de natuur met weinig faciliteiten maar ook campings met meerdere faciliteiten net buiten het park. 

 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties