30+ jaar
3.27.0.10@P-CD06 (201005 1421)

Schotland

EEN CAMPERREIS DOOR SCHOTLAND

Een magisch landschap van mysterieuze lochs, grillige bergen, glooiende heuvels en historische kastelen en ruïnes. Schotland is een prachtige bestemming om per camper te ontdekken.

Terwijl je (links) rijdt over de rustige wegen die kronkelen door indrukwekkende landschappen, besef je: dit is waarschijnlijk één van de mooiste plekken waar je ooit geweest bent. De ruige, ongerepte natuur, de interessante historie, de bijbehorende bijzondere cultuur en de weidse vergezichten tijdens het rijden maken dit een absolute bucketlist bestemming!

 

Camper huren Edinburgh

De hoofdstad van Schotland is natuurlijk Edinburgh. In deze stad kun je de camper ophalen en inleveren. Maar voordat je de camper ophaalt is het een aanrader om deze leuke stad eerst (een paar dagen) te verkennen. In deze historische stad is van alles te beleven. Wandel tussen de middeeeuwse huizen en smalle steegjes van het oude stadscentrum en bewonder ook Georgian New Town. 

 

MET EEN CAMPER DOOR SCHOTLAND TREKKEN

Het is een droom van veel mensen om met een camper door Schotland te reizen. Je slaapt in een camper op de allermooiste plekjes in of vlakbij de schitterende natuur en de bezienswaardigheden. Onderweg heb je alles bij de hand voor een relaxte reis. Zie je ergens een mooi plekje tijdens het rijden? Parkeer je camper dan, klap je campingstoeltjes uit, zet een kopje koffie en genieten maar!

Huur een camper in Schotland dan bepaal je zelf de route die je gaat rijden. Het enige dat vast staat is je begin- en eindpunt en de reisdata. Waarschijnlijk wil je plekken bezoeken als het adembenemend mooie Isle of Skye, het nationale park Cairngorms, en een treinrit maken met de Jacobite Train over het Glenfinnan-viaduct, dat inmiddels wereldberoemd is door de Harry Potter films.

 

BEZOEK DE SCHOTSE HOOGLANDEN TIJDENS JE CAMPERREIS

Denk je aan Schotland dan denk je waarschijnlijk meteen aan de Schotse Hooglanden: een sprookjesachtige streek in het noordwesten van Schotland. Met een decor van hoge bergen, grote meren en glooiende heuvels is dit een paradijs voor wandelaars, fietsers en mensen die houden van outdooractiviteiten. Zoek je rust? Dan ben je hier op de goede plek, op sommige plaatsen lijkt het namelijk alsof je alleen op de wereld bent. Onbegrijpelijk eigenlijk, want het landschap is zó mooi!