Schotland

EEN CAMPERREIS DOOR SCHOTLAND

In Schotland vind je cultuur, prachtige natuurgebieden, veel geschiedenis en leuke winkelstraatjes in de steden zoals Edinburgh. Kortom, een land dat voor iedereen wat te bieden heeft.

In Schotland vind je cultuur, prachtige natuurgebieden, veel geschiedenis en leuke winkelstraatjes. Kortom, een land dat voor iedereen wat te bieden heeft.

 

CAMPER HUREN EDINBURGH

De hoofdstad van Schotland is Edinburgh, dit is ook je begin- en eindpunt van je camperreis. In Edinburgh is van alles te beleven, geniet van het prachtige oude- en nieuwe stadscentrum. Net buiten de stad zijn ook veel wandelroutes voor als je even helemaal tot rust wilt komen in de natuur. 

 

MET EEN CAMPER DOOR SCHOTLAND TREKKEN

Camperreizen worden steeds populairder, een camper is het perfecte vervoersmiddel tijdens je vakantie. Je verblijft tijdens je camperreis op campings midden in de natuur. Ontdek alle bezienswaardigheden die het land te bieden heeft. Bezoek het eiland Isle of Skye, het prachtige nationale park Cairngorms, Fort William en bezoek het Glenfinnan-viaduct, dit viaduct is heel bekend door de scenes uit de films van Harry Potter.

 

BEZOEK DE SCHOTSE HOOGLANDEN TIJDENS JE CAMPERREIS

Schotland staat vooral bekend om de Schotse Hooglanden, de hooglanden zijn een van de hoogtepunten uit je camperreis. Reis met je camper door de prachtige natuur en verblijf op campings in bijvoorbeeld een van de nationale parken. Kijk je ogen uit als je door het berglandschap rijdt of je een van de prachtige meren bezoekt.In de hooglanden vind je veel geschiedenis, bezoek een van de vele kastelen en leer meer over de geschiedenis van het Schotland. 

Er zijn veel sportieve activiteiten te doen in de Schotse Hooglanden. Maak prachtige wandelingen of fietstochten door de natuur en ontdek de meren met een kajak op het water. 

 

 

Camperreis op maat

Laat onze reisexperts een camperreis op maat voor je samenstellen!
Je ontvangt binnen enkele dagen vrijblijvend een uitgebreide offerte.

ja, stuur mij een gratis offerte!

Routesuggestie schotland

Bezoek Schotland en ontdek de prachtige Schotse Hooglanden tijdens deze 
16-daagse camperreis en ontdek wat Schotland te bieden heeft. Geniet van de prachtige meren, bezoek een van de vele kastelen en probeer echte Schotse whisky bij een van de lokale destilleerderijen.