18-daagse camperreis Schotland: Lowlands, Highlands en de NC500 kustroute

Al drie jaar staat een camperreis door Schotland op de bucketlist van onze marketingmedewerkster Manon en haar man Bob. In 2022 is het eindelijk zover: op de laatste dag van augustus parkeert het stel hun eigen campervan aan boord van de DFDS Seaways ferry in IJmuiden. Volgende halte: Newcastle upon Tyne, vanwaar het koppel begint aan hun avontuur in het Verenigd Koninkrijk.

 

Bob en Manon kunnen niet wachten om vissersdorpjes te bezoeken aan de oostkust, te wandelen door de Schotse hooglanden en om te zwerven over de NC500 kustroute, die over de gehele noordwestkust loopt. Onderweg hopen ze veel gebruik te maken van de Scottish Outdoor Access Code, die wildkamperen toestaat. Een avontuur met een hoofdletter A, dat deze reizigers aangaan met hun eigen campervan mét daktent, maar zonder toilet en vaste douche.

 

Benieuwd hoe het wildkamperen bevallen is en wat voor moois Bob en Manon hebben gezien? Speciaal voor Travelhome hield Manon een reisverslag bij. Lees gauw verder en laat je inspireren. Als Schotland na het lezen van dit verslag jouw volgende reisbestemming wordt, helpt Manon je graag met de voorbereidingen!

periode: september 2022 | aantal km: 2850

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties