The highlights of the Scottish Highlands

€ 1.059 p.p.

THE HIGHLIGHTS OF THE SCOTTISH HIGHLANDS
Pittoreske steden, oneindige uitzichten en adembenemende natuur

 

Ontdek Schotland in zijn volle glorie tijdens een 18-daagse camperrondreis. Passeer de majestueuze Hooglanden, bewonder schilderachtige (schier)eilanden en verken historische kastelen.

 

Jouw camperavontuur begint met een vlucht van Amsterdam naar Edinburgh. Struin door de stad en bewonder het Edinburgh Castle voordat je de camper ophaalt en je road trip begint. Onze routesuggestie voert je langs trekpleisters Loch Ness, Chanonry Point, Loch Fleet Nature Reserve, Dunrobin castle, Duncansby Head, Smoo Cave en Dunnet Head. Bezoek het prachtige Cairngorms National Park, maak er adembenemende wandelingen door de Schotse Hooglanden en bewonder vijf van de zes hoogste bergen in heel het Verenigd Koninkrijk. Liefhebbers van het buitenleven halen hun hart op in Schotland: je vindt hier 4500 km² aan uitgestrekte natuur!

 

Op je 17e reisdag lever je je camper in en ontdek je Edinburgh, waarna je een nachtje doorbrengt in een comfortabel hotelbed. De volgende dag geniet je in het vliegtuig na van alle onvergetelijke indrukken. Welke plek op je route blijft jou het langste bij?

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen