Addo Elephant National Park

Het Addo Elephant National Park is gelegen in de Eastern Cape en is bekend onder zowel de bevolking als toeristen als een van de mooiste locaties in de regio. De Zondags Rivier komt het land binnenvloeien vanaf de Indische Oceaan, de rivier staat bekend om de overvloedige vis en bijzondere vogelsoorten die zij trekt. Werkelijk een plaatje om te zien.

ADDO ELEPHANT PARK TIJDENS CAMPERREIS ZUID-AFRIKA

Zoals de naam al doet vermoeden is het park een goede plaats om olifanten te spotten. Het park is ruim 450 olifanten rijk binnen een gebied van 120.000 hectare. Grote kans dat je een olifant zult ontdekken in haar eigen natuurlijke leefomgeving. Dit is zonder meer een geweldige ervaring, hou je camera dan ook ten alle tijden in de aanslag, je weet nooit wat je pad kruist!

Daarnaast zullen de kilometers van grasgroene citrusbomen eveneens een lust voor het oog zijn, met vruchten door de gehele winter en bloesem in de lente, die een heerlijke geur door de omgeving verspreid.

CAMPING ADDO ELEPHANT PARK

Bij het park ligt een mooi camping, iedere plaats heeft natuurlijk een braai en er is stroom en water aanwezig. Vanaf de camping loop je gemakkelijk naar de verlichte waterhole waar je in de avond of vroege ochtend nog eens kunt kijken of er dieren te spotten zijn. Ook kun je vanaf de campings een tour boeken door het park wanneer je graag met een ervaren gids op pad gaat.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties