Blyde River Canyon

De Blyde River Canyon is de op twee na diepste canyon ter wereld (op de Grand Canyon in de VS en de Fish Eagle Canton in Namibie na) en strekt uit over een lengte van 20 kilometer. Blyde River Canyon is een van de grootste trekpleisters van Zuid-Afrika en kan geschaard worden onder een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden, deze bezienswaardigheid mag je dan ook niet missen!

MET DE CAMPER NAAR BLYDE RIVER CANYON

Blyde River Canyon loopt door de Drakensberg bergketen, een van de zeven grote bergketens in Zuid-Afrika. De horizon wordt gesierd door bergen en dalen zo ver je kijken kunt, terwijl je aan de rand staat van de 600 tot 800 meter diepe canyon welke uitstijgd boven de rivierbedding. Met name de zonsondergang zal je rillingen bezorgen door de schoonheid van de omgeving.

KAMPEREN BLYDE RIVER CANYON

Breng je tijdens je camperreis Zuid-Afrika een bezoek aan Blyde River Canyon, en wil je hier in de buurt kamperen? Dan heb je de keuze uit verschillende campings. Een daarvan is het Forever resorts Blydepoort. Een luxe resort, dat behalve over ruime campingplaatsen met aansluiting, ook beschikt over onder andere hotelkamers.

Vanaf de camping wandel je gemakkelijk naar een prachtig uitzichtpunt over de canyon. Een heerlijk plekje overdag maar ook zeker de moeite waard om de zonsondergang te gaan bewonderen.

BEZIENSWAARDIGHEDEN CAMPERREIS ZUID-AFRIKA

Een rondreis met huurcamper door Zuid-Afrika is een absolute aanrader. Zo kun je hier een bezoek brengen aan een van de vele nationale parken, zoals het Kruger National Park en de Tafelberg. Ook mag een bezoek tijdens je camperreis aan Kaapstad en Johannesburg niet ontbreken.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties