Greater St. Lucia Wetlands Park

Het Greater St. Lucia Wetlands Park, een nationaal park dat opgenomen is op de lijst van werelderfgoederen.  Maar wat valt hier dan eigenlijk te beleven? En waarom is een bezoek aan Greater St. Lucia Wetlands Park echt de moeite waard? Deze plek is een echte vakantiebestemming voor de plaatselijke bevolking. Dit komt onder andere door de schitterende stranden die St. Lucia heeft.

ST. LUCIA TIJDENS JE CAMPERREIS 

Dé plek om reuzenzeeschildpadden, subtropische koralen, dolfijnen en zaagtandhaaien te spotten. Ik heb het over het Greater St. Lucia Wetland Park. Dit park ligt langs de noord kust van Zuid-Afrika. Het dorpje St. Lucia zelf is een zeer populaire bestemming. Het dorpje heeft een rijk aanbod aan campings, hotels, restaurantjes en barretjes. Vanuit deze plaats is het ook mogelijk een tour te maken naar het natuurpark. Waar je vele wilde dieren kunt spotten en kunt genieten van de schitterende uitzichten.

LAKE ST. LUCIA

In het midden van Afrika ligt St. Lucia Lake, dit is een van de grootste zoetwatermeren van Afrika. Op het meer vindt je enorm veel flamingo's, pelikanen, waadvogels en nog veel meer andere watervogels. Ook leven hier zo'n 1500 nijlkrokodillen en zo'n 900 nijlpaarden. Het is dus wel aan te raden in de boot te blijven zitten tijdens je bezoek aan dit meer. Even rustig zwemmen zit er helaas niet in. Het voordeel hiervan is dat je bijna zeker een van deze dieren zult tegen komen.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties