Mlilwane

Tijdens je bezoek aan Swaziland is de kans groot dat je een nachtje doorbrengt in het Mlilwane Wildlife Sanctuary. Een park dat oorspronkelijk ontstaan is om de wildstand te beschermen en de dieren die met uitsterven werden bedreigd opnieuw te introduceren. Tegenwoordig leven hier onder andere buffels, giraffen, nijlpaarden, luipaarden, zebra's en nog veel meer soorten dieren.

MLILWANE BEZOEKEN PER HUURCAMPER

Het Mlilwane Wildlife Sanctuary is een van de Big Game parken in Swaziland. Het park is zo'n 4500 hectare groot. Het park is gelegen tussen Mbabane en Manzini. Het landschap bestaat uit veel heuvels een graslanden. Ook zie je een deel rotslandschap; hier veroordeelde de koninklijke familie burgers die de fout in waren gegaan. Daarom draagt deze rots ook wel de naam '' De Execute-Rots''.  In deze regio vind je tevens het koninklijke graf. Bij deze rotsen zijn nog vele Bushman rotstekeningen te vinden. Deze zijn erg goed bewaard gebleven en dus absoluut een boek waard tijdens je bezoek met je huurcamper aan Mlilwane.

Tijdens je bezoek aan het park kun je kiezen uit diverse dingen om te doen. Zo kun je meegaan met de wandelsafari's of jeepsafari's en door het park rijden op een paard.

MET DE CAMPER KAMPEREN IN MLILWANE

Na een lange dag in het Mlilwane Wildlife Sanctuary is het tijd om een camping te zoeken waar je met je huurcamper kunt overnachten. Een van de campings is Mlilwane Rest Camp. Dit is een camping op een prachtige locatie. Ook kun je hier gebruikmaken van de barbecueplaats, de stroomvoorziening en de watervoorzieningen. Ook kun je hier heerlijk even afkoelen in het nabijgelegen zwembad.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties