Tsitsikamma National Park

Onze reisexpert Tabitha vond Tsitsikamma een van de mooiste plekken tijdens haar rondreis door Zuid-Afrika, hier lees je hoe zij dit beleefd heeft.

TSITSIKAMMA, MET DE CAMPER AAN ZEE

"We rijden met onze camper richting de camping van het park en kijken uit over de prachtige oceaan. De zon schijnt en we bemachtigen een plekje met uitzicht op het water. Het is al wat later op de dag dus wandelen een klein stukje over de camping, bekijken de 'rock pool' en genieten vervolgens met een wijntje in de hand van de zonsondergang over het water. 

WALVISSEN SPOTTEN VANUIT DE CAMPER

 De volgende dag is het tijd voor een lekkere wandeling. We gaan op pad, klimmen en klauteren over de stenen langs de kust en komen uiteindelijk aan bij een prachtige waterval. Hier eten we een broodje, drinken wat en natuurlijk dompelen we even met de voeten in het water voor we weer verder gaan. Langs de kust lopen we verder omhoog, met door de bomen heen steeds het uitzicht op het helderbaluwe water. Na enkele uren zijn we weer terug bij onze camper. Terwijl de anderen bij het restaurant gebruikmaken van de Wifi schenk ik mezelf een lekker glaasje Zuid-Afrikaanse wijn in en geniet van het uitzicht over het water. En dan, vlabij de kust, zie ik het goed? Ja, het is echt een walvis! Zomaar, vanaf de camping zien we een walvis. Mensen pakken camera's en proberen een goede foto te maken. Wat is het hier een ontzettend mooi en bijzonder plekje, heerlijk genieten."

 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties