Blausee

In de Kandervallei ligt één van de bekendste bergmeren van Zwitserland, de Blausee. Het opvallende helder diepblauwe meer ligt op zo’n 880 meter hoogte in de buurt van Kandersteg. Het meer ligt midden in een 20 hectare groot natuurgebied, genaamd ‘Naturpark Blausee’. 

In het kraakheldere water zie je de forellen zwemmen en met een glasbodem boot kun je het meer verder bewonderen. 

Rondom het meer en in het natuurpark zijn ook vele wandelpaden te vinden. 

BUITENLEVEN

Parkeer de camper op de centrale parkeerplaats en neem de picknickspullen mee; het is een geweldige omgeving en een heerlijke plek om samen te genieten tijdens de camperreis. Ook zijn in dit gebied verschillende vuurplaatsen beschikbaar. Een heerlijke barbecue is dus zeker ook een mogelijkheid. 

Voor een vers visje breng je een bezoek aan de biologische forellenkwekerij, direct aan de oever van het meer gelegen, naast het hotel met spa. Hoe leuk is het om deze ’s avonds lekker klaar te maken op de camping en te genieten van de prachtige omgeving?

Het echte buitenleven is overal in Zwitserland natuurlijk ideaal, voor tijdens een camperreis, maar zeker ook in de omgeving van de Blausee kun je echt optimaal genieten van de natuur.
 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties