Channel Islands National Park

Wanneer je met de huurcamper over de Highway 1 tussen Los Angeles en San Francisco rijdt, kom je in de buurt van een onverwacht mooi nationaal park, het Channel Islands National Park. Het park ligt net voor de kust van Los Angeles.

BEZIENSWAARDIGHEDEN CHANNEL ISLANDS NATIONAL PARK

Dit park beslaat 5 eilanden waar de geïsoleerde ligging heeft gezorgd voor unieke diersoorten en planten die je nergens anders op aarde tegenkomt. Laat de huurcamper een dagje achter en vertrek met de boot richting een van de eilanden waar je de wereld even achter je laat. Je vindt er prachtige plaatsen om te wandelen, snorkelen, kajakken, vogels te spotten of gewoon heerlijk te ontspannen.
Het uitzicht bij Inspiration Point op Anacape Island is prachtig en als je maar even de tijd heeft kun je hierheen gemakkelijk een tour van een dag of een halve dag maken. 
Ook is het mogelijk om een tour te maken waarbij je op zoek gaat naar de diverse zeedieren die hier te vinden zijn zoals walvissen, zeehonden, dolfijnen en zeeleeuwen. Dus een camper huren Amerika? Sla Channel Islands National Park dan niet over!

JE CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA

Wil je een camper huren in de buurt van Channel Island National Park? Dat kan, je jouw camper ophalen in Los Angeles. Houd er wel rekening mee dat je je camper niet mee kunt nemen op het eiland. Je kunt vanuit de badplaatsen Ventura en Oxnard een bootpakken naar de eilanden. Ook is het mogelijk om met een vliegtuigje naar de eilanden te gaan, dit kan vanuit Santa Barbara. Op het eiland zelf bevinden zich geen winkels, restaurants of iets dergelijks. Wel is er op ieder eiland een rangersstation en een primitieve camping. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen aan het einde van de dag de boot terug te nemen en lekker met je huurcamper op een van de campings te overnachten nabij de prachtige stad Los Angeles.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties