Naples

Zij aan zij met de stranden aan de Golf van Mexico, ligt het stadje Naples. Naples, door sommigen ook wel de kroonjuweel van Zuidwest Florida genoemd, is dé plek voor ‘world class’ winkelen, dineren en golven.


Naples is tevens de plaats waar je kunt bijkomen tijdens jouw reis en kunt genieten van de mooie stranden. Waterliefhebbers zullen zich hier niet hoeven te vervelen.
Daarnaast heeft de stad vele groene faciliteiten waar je kunt picknicken en wandelen.

BEZIENSWAARDIGHEDEN NAPLES

Vlakbij Naples vind je de duizenden eilandjes van het Everglades National Park, waar je jezelf, wat natuurschoon betreft, optimaal kunt vermaken. De prachtige vogelsoorten brengen vanuit de Everglades regelmatig een bezoekje aan Naples, waardoor je af en toe kunt genieten van deze fantastische diersoorten.


Vanuit Naples kun je deelnemen aan verscheidene (dag)trips, zoals bijvoorbeeld naar het Everglades National Park. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een dagje te besteden in de Naples Zoo of gezellig te gaan winkelen in leuke boetiekjes van het authentieke winkelcentrumpje Tin City.

JOUW CAMPERREIS DOOR FLORIDA

Vanuit Naples kun je ook naar de kant van de Atlantische Oceaan rijden. Waar je steden vindt als Miami, West Palm Beach en Fort Lauderdale. Allemaal bruisende steden met geweldig mooie stranden. Een bezoekje waard tijdens jouw camperreis in Florida.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties