West Palm Beach

Een camper huren in West Palm Beach, de stad in Florida waar geschiedenis zich mengt met modern. Van de bruisende stad tot de rustgevende stranden. Tijdens jouw camperreis in West Palm Beach is er voor ieder wat wils.

BEZIENSWAARDIGHEDEN WEST PALM BEACH

Wat valt er te beleven tijdens jouw reis? Het echte West Palm Beach begint in Clematis Street, het historische ‘down-town’ van de stad. Hier verwelkomen de leuke boetiekjes, antiekwinkels, gezellige nachtclubs en heerlijke restaurants met live-muziek je met open armen. Je zal jezelf hier hoe dan ook vermaken. Ook het moderne deel van de stad herbergt leuke gebouwen. Het Kravis Center bijvoorbeeld is erg mooi om te zien en hier worden jaarlijks honderden evenementen gehouden. Tevens geniet je hier van de mooie stranden van West Palm Beach, waar je even ongestoord kunt genieten van de Amerikaanse zon.  

West Palm Beach barst van de wateractiviteiten. Vissen is een veelvoorkomende hobby van de bezoekers van deze stad maar daar blijft het niet bij. Ook waterskiën, snorkelen, duiken, cruisen en nog veel meer behoren tot de opties. Naast waterplezier kun je jezelf ook tegoed doen aan een hele hoop andere leuke activiteiten. Als dierenliefhebber kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de Dreher Park dierentuin, het McCarthy's Wildlife Sanctuary of het Lion Country Safaripark. Of kies ervoor om een expositie bij te wonen in het Armory Art Center. Winkelaars kunnen zich uitleven in het CityPlace, wat rijk is aan tal van winkels én restaurants en mocht je dit nog niet genoeg vinden dan kun je altijd nog tijd vrijmaken voor een bezoekje aan één van de mooie musea van West Palm Beach.

JOUW CAMPERREIS DOOR FLORIDA

Als je in Florida bent mogen tijdens uw camperreis Miami en Orlando ook niet ontbreken. Een camper huren kan natuurlijk ook vanaf deze bestemmingen.

Ben je in Miami, zoek dan de natuur op! Everglades National Park staat op de Werelderfgoederenlijst. Leer bijzondere diersoorten kennen zoals de Florida panter en de Amerikaanse krokodil. Doe mee met de vele activiteiten die georganiseerd worden door de rangers of maak een prachtige wandeling.

In Orlando vind je natuurlijk het bekendste attractiepark van Florida. Walt Disney World. Sla dit park vooral niet over tijdens jouw rondreis door Florida met camper. Geniet van vier verschillende parken, die ieder een eigen karakter hebben.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties