Palm Springs

Op 150 kilometer ten oosten van Los Angeles vind je Palm Springs. Palm Springs maakt deel uit van de Riverside Country. Palm Springs ligt midden in de woestijn. Daarom draagt de stad ook wel de naam '' Palm Desert Scene''

MET DE HUURCAMPER NAAR PALM SPRINGS

Wil je tijdens de camperreis Amerika een bezoek brengen aan Palm Springs? Wees dan goed voorbereid. Zo moet je weten dat de tempraturen in de zomer vaak ver boven de 40 graden lopen. Terwijl het hier in de winter zo'n 22 graden wordt. Toch kent Palm springs een rijke groenvoorziening. Dit komt omdat er daar niet zo zeer op een paar kuub water gekeken wordt. Toch kun je Palm Springs niet met   vergelijken. Doordat Palm Springs in Californië ligt, moeten zij zich aan de strenge regels houden wat betreft gokken. Wel vind je hier veel hotes, resorts en golfclubs. Vandaar dat Palm Springs jaarlijks veel toeristen trekt. Deze komen veelal vanaf de kant van Los Angeles.

AERIAL TRAMWAY PALM SPRNGS

Een van de meest bezochten attracties in Palm Springs. Deze kabelbaan brengt naar een hoogte van ongeveer 3 kilometer. Dit is tevens de grootste kabelbaan ter wereld. Vanuit hier kun je vele kanten op om mooie wandelingen te maken. Je kunt ervoor kiezen heen en terug te gaa met de kabelbaan, maar kunt ook enkel heen gaan met de kabelbaan. Je kunt er dan voor kiezen om te voet de afdaling te maken en zo lopen terug naar Palm Springs te keren. Let wel op! Hierbij is een goede conditie + genoeg water echt van belang! Ook is er een tempratuur aanwezig van zo'n 17 graden. Wat ook bijzonder is, is dat je binnen 10 minuten wel 4 klimaatzones passeert!

Je kunt je bezoek aan Palm Springs ook combineren met een bezoek aan Joshua Tree National Park

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties