Saint Petersburg

Omdat St. Petersburg jaarlijks zoveel zonnige dagen telt, is de stad geliefd onder veel vakantiegangers. Aan te raden is dus vooral te genieten van de heerlijke zon. Relaxen, zwemmen, of deelnemen aan een leuke wateractiviteit is zeker geen straf tijdens een heerlijke ‘sunny day’.

BEZIENSWAARDIGHEDEN ST. PETERSBURG

Misschien ken je het al, de stad St. Petersburg. Vooral bekend om het bekende plaatje: zon, zee en strand. Naast zon, zee en strand heeft St. Petersburg nog veel meer te bieden. De museumliefhebber kan zich hier tegoed doen met een aantal interessante en mooie musea. Zo kun je naar het indrukwekkende Holocaust museum, het adembenemende Salvador Dali museum en het fantastische Explorations museum. Het laatste museum is zeker met kinderen erg leuk om te bezoeken. Er heerst een subtropisch klimaat, dit betekent dat het in de winter (januari) gemiddeld zo'n 15.9 graden is en in de zomer (juli) gemiddeld zo'n 28.4 graden.

Ook wanneer de zon onder is, valt er in St. Petersburg genoeg te beleven. Het nachtleven in de stad is druk en gezellig. Ook de vele restaurants en cafés met live-muziek zijn zeker een bezoekje waard. Door de aangename temperatuur die tot laat blijft, is het zeer comfortabel om tot laat te genieten van een lekker koud drankje te genieten op het terras. Voor de jongeren onder ons zijn er ook diverse clubs en kroegen met diverse muziekstijlen te vinden. Zo is er voor ieder wat wils.

Let op! Het is uiteraard niet toegestaan om met alcohol op achter het stuur van je huurcamper te kruipen. In Amerika zijn ze, net als in Nederland hier enorm streng op! Hier wordt ook vaak op gecontroleerd. Gelukkig zijn er diverse campings in St. Petersburg te vinden waar je de huurcamper neer kunt zetten. Kies je voor een rustige afgelegen camping net buiten de stad, of gewoon lekker een camping direct aan de zee met volop vermaak? Het is allemaal mogelijk!

JE CAMPERREIS DOOR FLORIDA

St. Petersburg is gelegen aan de Tampa Bay, en ligt daarom ook erg dichtbij de stad Tampa, hier kun je genieten van de mooie stad en stranden.

Ook Orlando ligt relatief dicht bij St. Petersburg. In deze stad zijn verschillende grote attractieparken te vinden, zoals Walt Disney World en Universal Studios.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties