Tampa

Tampa ligt aan de westkust van Florida aan Tampa Bay. Een heerlijk gebied om jouw camper te parkeren op een van de campings in Tampa. Voor een camperreis met kinderen kun je hier ook goed terecht.

BEZIENSWAARDIGHEDEN TAMPA

Bezoek het themapark Busch Gardens en waan je voor één dag in Afrika in een van de beste dierentuinen van Amerika. Ook voor de gewaagden onder ons zijn er in het attractiepark genoeg spectaculaire achtbanen te vinden. Is het te warm voor de dierentuin? Naast Busch Gardens ligt het geweldige waterpark Adventure Island en beleef een verkoelende dag in het water.

Voor een dagje strand ben je in Tampa aan het goede adres. Geniet heerlijk op een van de beste stranden van Tampa. Rijd met jouw huur camper bijvoorbeeld naar Clearwater Beach. Dit is een kindvriendelijk strand, maar ook 's avonds biedt het veel entertainment.

JOUW CAMPERREIS DOOR FLORIDA

Maak met jouw huur camper een mooie rondreis door Florida en bezoek alle highlights tijdens jouw campervakantie. Combineer jouw bezoek aan Tampa met Orlando, Miami of Florida Keys. Ook een camper huren vanuit deze bestemmingen is natuurlijk mogelijk.

In Orlando vind je het bekendste attractiepark van Florida, Walt Disney World. Geniet van vier verschillende parken, die ieder een eigen karakter hebben.

Ben je in Miami, zoek dan met jouw huur camper de natuur op! Everglades National Park staat op de Werelderfgoederenlijst. Leer bijzondere diersoorten kennen zoals de Florida panter en de Amerikaanse krokodil. Doe mee met vele activiteiten die georganiseerd worden door de rangers of maak een prachtige wandeling.

Voor de duik- of snorkelliefhebber ben je bij de Florida Keys aan het goede adres. Het omliggende koraalrif is onderdeel van het Florida Keys National Marine Sanctuary en is een ideale bestemming om te duiken of te snorkelen. Ga mee met een van de Eco tours en vaar door de mangrove bossen. Grijp de kans om schildpadden, tropische planten en verschillende vogelsoorten te zien!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties