Lone Star State Texas

Degenen die dit gebied bezoeken zijn vaak al ervaren Amerika reizigers en het gebied verrast velen door zijn uitgestrektheid en diversiteit.

 

Start je reis met een paar dagen in Fort Worth waarna je de camper ophaalt. Na het halen van de boodschappen treed je in de voetsporen van dinosaurussen in Dinosaur Valley State Park.

 

Reis verder naar Austin de hoofdstad van Texas. De stad met de naam The Live Music Capital of The World. Deze stad doet deze naam eer aan door de vele bars en cafés met livemuziek en het grote aantal muzikanten dat hier gevestigd is. Maar er reizen jaarlijks ook vele toeristen naar Texas vanwege het Tax Free shoppen! Neem dus niet teveel kleren mee, maar koop tegen een goeie koers en zonder BTW in Texas! 

 

Volgende stop is Fort Stockton waarna je zal afreizen naar het ongerepte Big Bend National Park. Wandel door de Chisos Mountains, raft/kajak op de Rio Grande en spot bergleeuwen, coyotes, vogels en beren.

 

In Carlsbad Caverns wandel je de diepte in om de immense grotten te verkennen en bij White Sands wandel je over de helderwitte zandduinen en maken de kinderen met een slee een ritje naar beneden.

 

Via Santa Fe reis je verder naar de Cadillac Ranch bij Amarillo, en bezoekt het mooie Palo Duro Canyon State Park en Caprock Canyons State Park voor je weer terugreist naar Dallas.

21 dagen, ca. 4200 km
startpunt: Dallas

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties