Lone Star State Texas

Texas is een fantastische bestemming voor zowel ervaren Amerika-reizigers als aspiranten en liefhebbers van de cowboycultuur. Ga op reis langs ranches, stockyards en steakhouses en laat je verrassen door de uitgestrektheid en diversiteit van The Lone Star State!

 

Je begint je avontuur met twee dagen in Fort Worth. Alles draait hier om cowboys en de Texas Longhorns! Verken het beroemde Stockyards National Historic District, wandel door de botanische tuinen en sluit je citytrip af in de White Elephant Saloon met een signature cocktail. Op dag drie van je reis haal je de camper op bij de verhuurder en kan jouw road trip beginnen!

 

Treed in de voetsporen van dinosaurussen in Dinosaur Valley State Park en reis naar Austin: de hoofdstad van Texas. Deze stad doet haar bijnaam 'The Live Music Capital of The World' eer aan door de vele bars en cafés met livemuziek en het grote aantal muzikanten dat hier gevestigd is. Maar er reizen jaarlijks ook vele toeristen naar Texas vanwege het Tax Free shoppen! Neem dus niet teveel kleren mee, maar koop tegen een goeie koers en zonder BTW in Texas! 

 

Na jouw shopping spree staat Fort Stockton op het programma, waarna je afreist naar het ongerepte Big Bend National Park. Wandel door de Chisos Mountains, raft/kajak op de Rio Grande en spot bergleeuwen, coyotes, vogels en beren.

 

In Carlsbad Caverns verken je immens diepe grotten en bij White Sands wandel je over de helderwitte zandduinen. Kinderen maken met een slee een ritje naar beneden! Via Santa Fe reis je verder naar de Cadillac Ranch bij Amarillo. Voordat je terugreist naar Dallas, bezoek je het mooie Palo Duro Canyon State Park en Caprock Canyons State Park.

 

De laatste nachten breng je door op een camping in de buurt van Dallas. Sluit je camperreis af met een Brewery Tour, stap op een Segway of bezoek een museum in het Dallas Arts District! Voor je het weet zit je alweer in het vliegtuig naar Amsterdam. Wat was het een mooie reis!

21 dagen, ca. 4200 km
startpunt: Dallas

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties