Coffs Harbour

Ga je een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer je een camperreis gaat maken in het oosten van Australië, breng dan een bezoek aan de Coffs Harbour. Deze stad is gelegen tussen de twee grote steden Brisbane en Sydney. Het plaatsje staat bekend om zijn vriendelijke, ontspannen sfeer, de mooie kustlijn en zjin vele attracties en evenementen.

CAMPERREIS COFFS HARBOUR

Je kunt tijdens je camperreis een stop maken in het stadje Coffs Harbour. Een populaire plaats voor toeristen omdat het een tropisch klimaat heeft en gelegen is tussen twee grote steden. De grootste trekpleister in Coffs Harbour is het strand en stranden vind je hier voldoende. Veel van de activiteiten in Coffs Harbour hebben daarom ook met water te maken.

Het Coffs Harbour gebied herbergt een overvloed aan goede restaurants. Op de Jetty Strook vind je een tal van restaurants, dit is aan de onderkant van Harbour Drive en het is een belangrijke attractie voor toeristen en locals. Het is een van de meest populaire 'eetstraten' in het gehele Coffs Harbour gebied vanwege de relaxte sfeer en de nabijheid van het strand en de haven. Met meer dan 20 cafés en restaurants in de één handige locatie, kun je zeker genieten.

ACTIVITEITEN MET HUURCAMPER COFFS HARBOUR

Je kunt tijdens je camperreis in Coffs Harbour een dag meegaan met de vischarter. Hier kun je jouw eigen maaltijd vangen. Hiernaast zijn er activiteiten die het gehele jaar door mogelijk zijn. Zoals whale watching en duiken, dit zijn erg populaire activiteiten.

Indien je heimwee hebt naar Nederland tijdens je camperreis is een bezoek aan The Clog Barn erg aan te raden. Hier kun je bij Big Oma's Coffee House pannenkoeken, bitterballen of brood met hagelslag eten, er is Delfts Blauw te koop en je kunt kijken hoe klompen gemaakt worden.

Voor kinderen is een bezoek aan de Big Banana erg leuk. Deze mega banaan is maar liefst 11 meter lang, 5 meter hoog en 2,4 meter breed en staat inmiddels op vele vakantiefoto's. Verder vind je er binnen een schaatsbaan, kun je in een grote snoepwinkel zien hoe de snoepjes gemaakt worden en is er een rodelbaan. En de Coffs Harbour Jetty, dit is een historische timmerwerf waar het hout vanuit het binnenland gebracht werd.

Er is genoeg te zien en beleven in dit mooie gebied. Heb je interesse gekregen in een reis naar Oost-Australië? Neem dan een kijkje op de website, of neem contact op met een van onze medewerksters!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties