South West Rocks

Ga je een camper huren in Australië? Bezoek dan South West Rocks! Gelegen aan de oostkust van het land tussen Brisbane en Sydney.

CAMPERREIS SOUTH WEST ROCKS

De stad is een populaire vakantiespot. Het grenst aan de Trial Bay. Het is een perfecte vakantiebestemming voor het gezin. Want de natuurlijke omgeving biedt een breed scala aan activiteiten.

 

Hiernaast is het plaatsje erg geschikt en de moeite waard voor duikers. Er is hier namelijk een heel goede duik bij Fish Rock Cave. Een prachtige duik op ongeveer 2 kilometer van de kust. In deze grot leven onder andere wobbegong haaien. Buiten deze grot vind je ook nog eens zo’n 20 a 30 grey nurse haaien.

 

Het gebied leeft voornamelijk op de visvangst inkomsten en het toerisme. Je kunt hier ook prima shoppen in de Prince Of Wales Avenue of op Gregory Street.

 

Het klimaat is warm, vochtig en subtropisch. De warmste maand is februari en dan wordt het ongeveer 26.9 graden. De koudste maand is juli met ongeveer 18.7 graden. De natste maand is maart en de droogste is september.

ACTIVITEITEN SOUTH WEST ROCKS MET DE HUURCAMPER

  • Ontdek Hat Head National Park
  • Smokey Cape Lighthouse -- de oudste en langste vuurtoren in de omgeving.
  • Bezoek Trial Bay Gaol -- Op een stel rotsen hoog boven de zee werd het gebouwd in de jaren 1880.
  • South West Rocks Dive Centre
  • Hat Head National Park -- Mis hier de dag van idle beachcombing niet. Dit blijkt erg indrukwekkend te zijn.

Het gebied heeft een rijke geschiedenis en een aantal belangrijke bezienswaardigheden op slechts een klein eindje rijden met de huurcamper.

Genoeg om te ontdekken in het prachtige gebied van South West Rocks. Kijk voor reizen naar Oost-Australië op de website van Travelhome, of neem contact op met een medewerker!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties